Apex Construct - izgalmas VR-cím a láthatáron

  • Írta: gabeee
  • 2017. október 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az újonnan alakult független fejlesztőstúdió, a Fast Travel Games bemutatta első alkotását, amely egy vérbeli akció-kaland VR-anyag lesz Apex Construct címmel. A játék a távoli jövőben fog játszódni, gonosz robotok között.

Érdekesnek tűnő VR-címet jelentett be az új, független fejlesztőgárda, a Fast Travel Games. A csapat bizony friss, de olyan veteránokból állt össze, akik nem kisebb címeken dolgoztak annak idején, mint az Angry Birds 2, a Mirror's Edge, vagy éppen a Battlefield.

A csapat első címeként egy akció-kalandjátékot álmodott meg, méghozzá a virtuális valóság segítségével. A VR-készülékekre érkező Apex Constructról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a távoli jövőben játszódik majd, és gonosz robotok fogják megkeseríteni benne az életünket.

Ebben a korántsem biztonságos világban egyedül a fejleszthető íjunk és nyilaink tudnak majd megvédeni, miközben mi sötét titkok után kutatunk. A fejlesztők elmondása szerint a játékosoknak igen gyors reflexekre lesz szükségük ahhoz, hogy túléljék a kalandot. Az Apex Constructban rengeteg rejtvény is nehezíti majd az utunkat a vérszomjas robotokon kívül.

A fejlesztők elárulták, hogy nagy gondot fordítanak arra, hogy az általuk megteremtett világ igazán gazdag és egyben hihető is legyen. Továbbá sokat dolgoznak azon, hogy az íjak és a nyilak mechanizmusa a lehető legrealisztikusabb élményt nyújtsa majd számunkra.

Az Apex Construct jelenleg megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de azt már most tudhatjuk, hogy elsőként PlayStation VR-ra fog érkezni, majd ezt követően Oculus Riftre, HTC Vive-ra és a Windows Mixed Reality-szemüvegekre is ellátogat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...