Belenyúlt a DICE a Battlefront II lootrendszerébe

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 1.
  • Hír
Link másolása
A Star Wars: Battlefront II bétatesztje után számtalan kritikát kaptak a fejlesztők a loot boxokra épülő fejlődési rendszer miatt. A DICE végül úgy döntött, hogy átalakítja azt, egy blogposztban részletezte, hogy milyen változásokra számíthatunk.

A bétatesztünkben mi is hosszan sajnálkoztunk amiatt, hogy a Star Wars: Battlefront II-ben a fejlődés leghasznosabb velejáróihoz a mikrotranzakciókkal is megvásárolható loot boxokon keresztül vezet az út. Miután számtalan játékos panaszkodott arra, hogy a DICE megoldása pay-to-win-gyanús, a készítők úgy döntöttek, hogy a végleges változat érkezére megváltoztatják a rendszert.

A hivatalos weboldalon megjelent információk alapján a loot boxok maradnak, azonban a tartalmuk változik. Ennek megfelelően a legmagasabb szintű kártyák, az Epic Star Cardok kikerülnek a ládákból, azokat (az előrendelőknek és a kezdőknek járó speciális lapokat számítva) kizárólag kraftolással érhetjük majd el. Azonban a magasabb szintű lapok kraftolása nem válik elérhetővé azonnal: a különböző szinteket a játékos szintjéhez kötik, így nem fordulhat elő, hogy valaki az összes lapját beolvasztja, és kapásból magas szintű lapokat készít belőlük.

A fegyvereket csakugyan szinthez kötik, ráadásul ezeknek csak egy része kerül be a ládákba, a többit játékkal kell elérnünk. További változtatás, hogy a kasztspecifikus felszereléseket és kiegészítőket tartalmazó ládákhoz kizárólag játékon keresztül vezet az út, csak akkor kapjuk meg őket, ha sokat nyüstöljük az adott kasztot.

Mint ismert, a Star Wars: Battlefront II későbbi tartalmai (a pályák, a hősök és az új játékmódok) ingyenesek lesznek, a mikrotranzakciós rendszer így a DLC-kből származó bevételt hivatott pótolni. A játék november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra - a launch trailerét itt nézhetitek vissza!

5.
5.
s4jtqkac
#4: (We can afford to win;))
4.
4.
s4jtqkac
Wankers.. Mit számít ha pay to win? Az előző rész után úgyis csak azok SW fanok veszik mint én, akik bármit megvesznek amin rajta a logo...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...