Mozgásban a Nioh: Complete Edition

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 2.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan elérkezünk a Nioh: Complete Edition megjelenésének napjához. Európában csak PC-re érkezik a program, míg odahaza, Japánban PlayStation 4-re is elérhető lesz. Az új trailer a számítógépes változatra fókuszál.

A Koei Tecmónak hála most először láthatjuk mozgás közben a Nioh: Complete Editiont, méghozzá gameplay trailer formájában. A videó elsősorban a Steam-verziót üdvözli.

A Nioh: Complete Edition hazájában PC mellett PlayStation 4-re is ellátogat, míg nálunk és Észak-Amerikában csak PC-re jelenik meg. Ennek köszönhetően az új kisfilm is erre a platformra fókuszál. A trailer gameplay jelenetekkel operál, és néhány elismerést is olvashatunk benne, melyet a program az év eleji megjelenése óta bezsebelt.

A számítógépekre érkező változat is két vizuális módot támogat majd. Az egyik az úgynevezett Action Mode, amely stabil 60fps-t biztosít, a másik pedig a Movie Mode, ami a 4K felbontást fogja támogatni.

A Nioh: Complete Edition megvásárlása mellé a játékosok a Dharmachakra Kabuto nevű különleges sisakot is bezsebelhetik majd. A Nioh: Complete Edition november 7-én érkezik PC-re.

15.
15.
DarkLord
#14: És ezt, miért nekem címezted? :D Mikor én ugyanazt írtam, mint te és mindkettővel játszottam is... érdekes dolog ez na mindegy te tudod :D
14.
14.
Stranger
#12: Ja, mielőtt megint átmegyünk a szokásos "PC szar" skandáláson és a "haverooom mondta" szövegeken.
https://www.youtube.com/watch?v=CTUpxqm82RA

20FPS alá is beeshet PS4-en (átvezetőnél min 17FPS), harc közben is elég sokat droppol, diagramon látni hogy sok a stutterelés. Eközben PC-n egy 2008-as procival játszható az egész:
https://www.youtube.com/watch?v=dis_rGgQEEI

Na ezek a tények nem az "ezt az hallom, látom XY embernél" és hogy valakinek rosszul fut a belépőszintű laptopján.
12.
12.
DarkLord
A Lords of the Fallen egy jó játék csak ti játszottatok a ps4-es verzióval? Ha a pc-s portra mondjátok, hogy szar , akkor a ps4-es verzió meg még a szart se közelíti meg, mert az tényleg játszhatatlan fps drop az egész. Pc-n frankón ment a játék ahhoz képest én mindkettő platformon játszottam vele pc-n végig is vittem míg ps4-en az említett dolog miatt feladtam, mert tényleg az már az a szint, hogy játszhatatlan lag az egész szóval nem a port rossz, hanem az egész játék ilyen szinten :D

Ez meg frankó hangulatú játék még a demoval játszottam ps4-en és megfogott végig vártam a goty-t erre kiadják pc-re, nos innentől kezdve spóroltam 20 ezer pénzt, de olcsó pénzért mindenképp megveszem, majd ps4-re 1-2 év múlva.
11.
11.
Zoli0507
#9: Anno pc-s voltam. Màra azonban (kb 16èv mùlva) hogy teljesen őszinte legyek. Leszarom. A giga pc asztal helyett(külföldön) van egy 280literes akvàrium ami nekem sokkal esztètikusabb mint egy pc "sarok". Èn münchenben èlek nem egy kollegàmnak van a legbrutàlabb pc-vel felszerelt "lakberendezèse" dee hogy őszinte legyek semmi kèsztetèst nem èrzek arra hogy nekem is kène. Sok cìmnèl mèg ők is anyàznak a bug-ok miatt, valamint hogy 1000euro feletti többletet adtak ki "vègső" soron a semmire.
10.
10.
Rézfánfütyülő
A különbség főleg az, hogy a Lords of Fallen marha gyenge, és a portja se túl jó, amíg ez egy teljesen szolid játék (bár a portban nem bízok annyira, csak Koei). A Fallen megpróbálta emulálni a DS érzést, de sajnos halovány gőze sem volt mi is az, így abszolút mellélőtt. Ez úgy tűni ka saját útját kívánja járni, és ha már hasonlítgatni kell, inkább Bloodborne mint DS - sokkal agresszívabb játékstílus, gyorsaságra építő dodge rendszer.

Am pont hogy a DS2nek van nagyon jó portja :O Az 1 volt katasztrófa, de a 2 teljesen kompetens volt, a támadás késését pedig ki lehetett küszöbölni azzal, ha átbindeltél dolgokat, aztán kikapcsoltad a duplakatt érzékelését a játékban (külön opció volt rá). Egyébként egy viszonylag régi vason úgy futott maxon mint a kisangyal.
9.
9.
kastorhun
#8: Leginkább a katasztrofális pc-s port zavart, az irányítás maga volt a rémálom, főleg hogy késett a játékban az irányítás.
Ennyire rossz pc-s portot ritkán látni.
8.
8.
Zoli0507
#7: A Bloodborne-tòl akkor neked kezelèsre kène jàrni XD. Anno mikor először pròbàltam ìzig verig horrorkènt kezeltem. A màsodik boss-nàl a Bloodborne-ban ùgy beszartam hogy lefagytam ès nem mertem megütni XD
7.
7.
kastorhun
#5: Nekem tetszett a Lords of the Fallen, a DS2-t kipróbáltam pc-n, de a mai napig rémálmaim vannak vele kapcsolatban.
6.
6.
Zoli0507
#4: Mert a Nioh nem DS klòn. Ez egy màsik jàtèk. Kb mintha a Horizon ès Witchert hasonlìtanàd össze. Kategòriàban ugyanaz a můfaj de itt vèget is èrt a hasonlòsàg.
5.
5.
KENKILL
#4: A Lords of the Fallen-t nem azért szidják, mert "DS klón", hanem mert szar. Kezd már saját műfajjá válni ez a játékstílus és szerintem ennek minden souls rajongó örül. Viszont lehet ehhez kreatívan hozzányulni és az átvett alapokra saját új ötleteket építeni, mint a Nioh, vagy lehet sablonosan fantázia nélkül utánozni mint a Lords of the Fallen.
4.
4.
kastorhun
Fel nem fogom hogy amíg ezt a DS klónt dicsérik, addig a Lords of the fallent szidják mert egy DS klón.
1.
1.
exonic
Ez azt jelenti, hogy hazánkban a Conplete e. nem is fog megjelenni a későbbiekben sem PS4re?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...