Dátum és trailer is érkezett az EA Sports UFC 3-hoz

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Eddig csak azt tudtuk, hogy készül a legújabb UFC-játék, az EA Sports UFC 3, és hogy valamikor a jövő év elején fog megjelenni. A mai nap viszont elárulta az EA, hogy 2018. február 2-án érkezik a program, melyhez egy friss trailer is érkezett.

Már hónapok óta tudjuk, hogy az EA új UFC-játékon dolgozik, eddig azonban nem derült ki pontosan, hogy mikor számíthatunk a címre. Most megtörték a csendet a fejlesztők, és elárulták, hogy 2018. február 2-án érkezik a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A bejelentés mellé egy trailert is kiadtak, csak hogy tudjuk miről is van szó pontosan.

A fejlesztők kijelentették, hogy a készülő EA Sports UFC 3 az eddigi legrealisztikusabb epizód lesz a program történetében. Az előzetesben a UFC történetének egyik, ha nem a legnagyobb harcosa, Conor McGregor is feltűnik, hogy még nagyobb kedvet csináljon a játékhoz. Lássuk hát!

5.
5.
br1Koo
#3: Nagyon szomorú. :( Múltkor haver ps4-én toltuk a UFC2-t egész nap, pedig azt hittem ezek az ea sports játékok nekem soha nem fognak bejönni.
3.
3.
crytek
Ez tartja életben a Boxot ez még nem hozták ki pc-re :)
2.
2.
pucu9011
Regisztráltam is a bétára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...