StarCraft II - free-to-play-jé változik

A Blizzard bejelentése szerint a közeljövőben free-to-play cím válik a nagy sikerű StarCraft II-ből. A nagy bejelentés mellé megkaptuk a pontos dátumot is, amikor ingyenessé válik a program.
  • Írta: gabeee

Kommentek

#9
#7: Nemtudom mi ez a negatívkodás, hogy még a WoL-t is ingyenessé teszik.... mintha nem 7éve jelent volna meg, akinek tetszik lehet megveszi a másik 2 részt sztem teljesen oké. A multit meg már ha nem az elejétől akkor HotS től ingyenessé kellett volna tenni és akkor nem csökkent volna a 2+milliós játékostábor 100k környékére.
#8
Törölt felhasználó
#7: Hamarosan az is bekovetkzik es akkor a polcodon levonek is reszeltek ;-)))
#7
Annak mondjuk örülök hogy csak a Wings of Liberty kampány lett ingyenes. Jobb lett volna ha még az sem, de érthető mert kint van már egy ideje mind a 3 részlete a sztorinak, eggyel behúzzák az embert ingyen, a másik kettő fizetős maradt, szóval érezhetően az utolsó nagy bevételi hullámra mennek rá a kampányoknál, illetve a szarrá micropay-ezett multi skinek / announcerek oldalhoz keresik a f2p playerek kegyeit, értsd, pénzét.

A multinak biztos jót tesz, bár az engem sosem érdekelt. Miután Korea kidobta az SC2-őt igazából annak reszeltek is (hirtelen nem olyan jó ötlet a sok új egység és képesség, hmm?), ez vezetett a felújított SC1-hez, szóval maradt a f2p modell ha pénzt akarnak látni belőle. Annak örülök hogy azért még jelent valamit a polcomon a Heart of the Swarm Collector's Edition, és nem dobják ingyen mindenki után.
#6
inkább az elsőnek a felújított változatát kellett volna ingyenesen adni
#5
Jó lépés volt a részükről. Ezzel remélhetőleg kicsit felhúzzák a játékos tábort.
#4
#3: Ennek kifejezetten örülök.
#3
Törölt felhasználó
Ingyen se kell.
#2
Törölt felhasználó
#1: Ingyenélőcrytek falvában biztos így gondolja mindenki.
#1
Ennyi. Csak várni kell egyszer mindent az ember után kúrnak...