Ne várjunk a Warcraft 3 és a Diablo 2 remake-ekre

A StarCraft felújított változatának megjelenése után ismét megerősödtek azok a hangok, miszerint felújított kiadást kaphat a Diablo második és a Warcraft harmadik része. A Blizzard azonban leszögezte, egyelőre biztos nem számíthatunk ilyesmire.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
#4: Elmúltak azok az idők, más az igény. Nem valószínű, hogy lekötné a mostani játékos réteget. Nekem meg jó a régi is :-)
#11
Törölt felhasználó
#8: A Blizzard meg a tomegszarokra allt ra, lasd OW. Mindenki valtozik.
#10
ezek jobb játékok, mint az újak, ha felújítanák, ezekkel játszana egy csomó ember, aki most fizet a szar wowért vagy overwatchért
#9
#7: Grey goo, Homeworld.
#8
Kár.

Igazából nekem elég lenne ha az eredeti változatokat kiadnák a Blizzard launcher-be is, könnyű letöltés / indítás címszó alatt. Nyilván nem egy komplikált dolog, '90-es / kora kétezres években amikor kb. mindenki kalózkodott itthon, műveltünk csoda dolgokat, ahhoz képest belépni a Blizzard oldalán és valami eldugott almenüből leszedni a játékot nyilván pofonnál is egyszerűbb. De a helyzet az hogy én meg szoktam a kényelmet, a steam / bnet / uplay / origin kényelmét, és jó lenne ezek között tudni klasszikus játékokat.

Hogy az EA magasról tesz a klasszikusai újra kiadására, azt megértem, végső soron EA, ha nem lenne g*ci az emberrel, rá se ismernék. De a Blizzard, a saját klasszikusait ami oda emelte őket ahol most vannak?
#7
#5: Talán mert az elmúlt jópár évben nem jelent meg említésre méltó RTS.
Mind multis, gyorsan letudható pályákról szólt, de írd le légy szíves, ha tudsz valami építgetős, háborús JÓ rts-t az utóbbi időkből, köszi!
#6
#5: Nem remake lesz, hanem a AoE IV-ről beszélek. Valóban szó van AoE remake-ről, készül az is.
#5
#4: Nevetséges ez a vergődés amit a blizzard ellen nyomsz...
Azért adnak ki újabb és újabb wow kieget mert van rá igény, nem azért hogy személyesen téged szopassanak.
Azt meg megnézem, hogy mennyire lesz sikeres az AoE remake, a legnagyobb valószínűséggel nem eléggé, mint ahogy az elmúlt pár évben megjelent rts játékok sem voltak...
#4
#3: Egyébként nem értem, miért halt ki ennyire a felső nézetes real-time stratégia műfaja, holott elképesztő sikert aratott mind a WC3+Frozen Throne mind az AoE sorozat, mind pedig a Commandos, utóbbitól még most is remeg a lábam bazmeg, olyan intenzív élményt nyújtott, a dallamok is éveken keresztül volt beállítva csengőhangnak is. Ha bár az AoE-t újra fejlesztik, úgy látszik ennek az elsöprő sikere szükséges ahhoz, hogy a műfaj újra lángra gyúljon, akkor azt gondolom a Blizzard is elgondolkodik majd talán egy teljesen új WC koncepción egy esetleges remake helyett.
#3
Természetesen, mi majd várjuk szépen a következő WoW kiegészítőt 2025-re, ugyanazzal az ezredfordulós "látványorgiával". A kurva anyátokat azt.
#2
Milyen szezonok? Warcraft3-hoz? Lemaradtam valamiről? (Itt vmit nagyon félreírtatok)

Vagyis a régebbi játékok lesz*rva, ha nincs belőle pénz. Pont.
#1
Ezt a baromságot még valaki bekajálja?