The Last of Us II - újabb bizonyíték a helyszínre

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 6.
  • Hír
Link másolása
Az erőszakosságán túl elhintett információkat is tartalmazott a The Last of Us második részének nemrég bemutatott új előzetese. A friss részletek szerint ismét megerősítést nyert, hogy a játék Seattle-ben és annak környékén játszódik majd.

Napokkal ezelőtt mutatkozott be a The Last of Us: Part II legújabb előzetese. A Paris Games Weeken levetített kedvcsináló a szokásos Naughty Dog-minőség mellett leginkább azzal keltette fel a figyelmet, hogy sokak szerint már túlságosan is túltolt naturalizmussal ábrázolta az emberi kegyetlenséget és a túlélésért zajló küzdelmet.

Időközben azonban kiderült, érdemi nyomokat is rejt a trailer, amelyek újabb bizonyítékok arra, hogy a játék Seattle-ben és annak környékén játszódik majd. A rajongók ugyanis kiderítették, hogy az előzetes az I-5-ös országúton játszódik, ami mindössze 1,3 mérföldre található a korábbi koncepciós rajzokon már leleplezett Seattle-től.

30.
30.
Firsttime
#10: Játsz a divison-nel. Poszt apokaliptikus havas new york. Lehet a gameplay annyira nem fog bejönni, de ha olcsón adják, már csak azért megéri megvenni, hogy barangolhass a városban. Elképesztő módon ki van dolgozva.
29.
29.
Duken
#28: Engem nem idegesít csak jókat röhögök a marhaságain meg azon hogy milyen vehemensen és hiábavalóan erőlködik. Ezért is "ihletett" meg.
Trollnak azért gyengusz szerintem! :)
28.
28.
#27: Szerintem direkt csinálja, mert máshol is ilyeneket ír. Először akartam reagálni, de inkább kihagyom. Erôs trollkodásnak tűnik.
27.
27.
Duken
#26: Kb így képzelem el amikor hülyeségeket irkál. Gondoltam megosztom! :)
26.
26.
25.
25.
Duken
#12: "Egyedül a GTA-nál vagy ahhoz hasonló játékoknál tud foglalkoztatni hogy hol játszódik, mert azokban valamilyen szinten realisztikusan ki van dolgozva a környék. Ha már apokaliptikus állapotok uralkodnak egy játékban, az már úgysem adja meg a környék valódi hangulatát."

-írta bambán bámulva maga elé miközben álláról lecseppenő nyála hangosan koppant a neurológiai szakrendelő asztalán ahol pszichiáterére várakozván csapkodta a számítógép billentyűzetét. Ezután belassult mozdulattal bevette gyógyszerét és ostoba ábrázattal törte a fejét vajon miről is írt és miért de már rég elfelejtette, ahogyan azt is hogy letörölje nyálban ragadó arcát. Inkább együgyű ábrázattal meredt maga elé és újból billentyűzetet ragadva, mindenféle belátás és értelem nélkül random betűket kezdett komótosan pötyögtetni miközben a tente baba dallamára ringatta magát szepegve és szipogva, cumival a szájában.
23.
23.
kastorhun
#12: Saját véleményem szerint (ami miatt sokan meg fognak kövezni) a GTA és az ahhoz hasonló játékokban az egyik legkönnyebb a környezetet létrehozni, és az ilyenekben az egyik legunalmasabb is.
21.
21.
azureknight0715
Amúgy énsem vagyok oda a havas pályákért, én inkább az ilyen trópusi tengetrel körülvett szigetes helyek jönnek be. Lehet a pesti betonjungle miatt :D
17.
17.
GAMEROD
#16: kimoderált üzenet
12.
12.
GAMEROD
Egyedül a GTA-nál vagy ahhoz hasonló játékoknál tud foglalkoztatni hogy hol játszódik, mert azokban valamilyen szinten realisztikusan ki van dolgozva a környék. Ha már apokaliptikus állapotok uralkodnak egy játékban, az már úgysem adja meg a környék valódi hangulatát.
11.
11.
Őrnagy
Szerintem a valóságos helyszíneknek azok örülnek a legjobban, akik ott élnek. Én is bírnám, ha a lakóhelyemen játszódna egy játék.
10.
10.
Yanez
#9: Nekem pont az ilyen falvas részek nem tetszenek, egyik játékban sem. A havas pályákért odavagyok, akárcsak a zöldes erdős/dzsungelesekért is, bár ha utóbbiból túl sok van, egy idő után már visítok valami másért!

Nagyon bírom még a korlátolt helyeket, mint pl egy hajó. Sajnos nem sok játékban volt emlékezetes, de a Cold Fear, UC3 és az MGS2 eleje pont azok a címek! :)
9.
9.
FreeKatana
#8: Hirtelen nem ugrik be ilyen. Lehet inkább csak válogatós vagyok ezen a téren. :D Ugyanúgy, ahogy Resi 4-ből se tetszett a szigetes meg várban játszódó szegmens, de a szakadt falut nem bírta megunni. Igaz ennél közrejátszik, hogy egyszerű kaszás parasztok metélték a hátamat, nem rakétavetős papok lövöldöztek rám.
8.
8.
Yanez
#7: Előszőr hallok olyat, hogy valaki nem szereti videójátékokban a havas helyszíneket! Gondolom egy időben játszhattál valamivel, ahol már túl sok volt belőle, és egy életre meguntad. :)
3.
3.
Hát Link, ez nem jött be! ASDASDASDATOPLEL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...