Megduplázódtak az Assassin's Creed eladásai

A Ubisoft is közzétette a legutóbbi pénzügyi félévre vonatkozó jelentését. Az Assassin's Creed: Originsből kétszer annyit adtak el a premier után, mint a legutóbbi részből, a Syndicate-ből. A Switch-re való fejlesztés is gyümölcsöző.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
Gykrizsi!
Ps4 pro- val nyomom az ipart, akkor annàl elvileg nem lesz zavarò kèpi problèma. Sajnos a minősègi megjelenìtèsekre nagyon kènyes vagyok...vagy nem sajnos. :)
#20
#19: Én is! ;)
#19
#18: Remélem tetszeni fog :)

Oldman: Amúgy én ezt 40-50 óra játékkal szűrtem le. Ha ps4-en játszol, akkor persze próbáld azt is megtudakolni, de általában nem szokott teljesítmény terén nagyobb differencia lenni. Remélem nem lesz gond vele.
#18
A teszt, meg Ti, kommentelők úgy meghoztátok a kedvem a játékhoz, hogy most megyek, és megvételezem! Köszönöm!
#17
Gykrizsi! 15#
Aha oks, köszi! Azèrt kèrdeztem rà, mert kèt teszten is szóvà tettèk ezt az illetèkesek, gondoltam hosszabb tàvù tapasztalati tènyező többet szàmìt, mint 1-2-òràs gyorsteszt. De akkor rendben van ez a lènyeg!
#16
#8: Nekem is bejött a Unity (kb. félidő után), meg Syndicate, szóval jó tudni, hogy hasonló izléssel megáldott (vert) embernek ennyire bejön az Origin.

Ha még hozzáraktad volna, hogy Black Flag-et is évlezted, akkor már rohannék is megvenni...
#15
#14: Sima boxon Alexandriaban egy tomot részen egyszer eset le kb 25 fps-re, többször nem tűnt fel. A videók ritkán lássunak tűnnek, de ez is talán kétszer történt meg. Szerintem ez egy ilyen játéknál bőven belefér.
#14
Igaz a hír, miszerint konzolon sokszor szaggat a jàtèk? Vèlemèny esetleg tapasztalatbòl?
#13
#12: A lényeget jó leírtad.
#12
#5: Szerintem is túltoltad ezt nagyon. Az Origins jó lett , a Switch-es M&R meg igazi minőségi munka. Nem akarok megint belemenni a dologba, de az szupermegaultra HD-nek ára van. Baromi drága ma már a fejlesztés , mert mindenki csili-vili grafikát, 100 óra játékidőt , változatosságot, szuper narratívát szeretne. Ez meg piszok drága, és DLC-k, stb... nélkül nem jön vissza, bármilyen hihetetlen. ( Amúgy az EA is veszteséges ). és ilyenkor mindig jön az okosság hogy “szart csinálnak” de ha 2x olyan jó , akkor 2x olyan drága , és nem veszik meg 2x annyian. Ez van. Van egy két kivétel, de sokszor a szerencsén is múlik.
#11
kivancsi vagyok hogy nez ki a jatek switch-en
#10
#9: +1
#9
#5: Az unity és a syndicate kritikán aluli volt. Minősíthetetlen. Az origins viszont kegyetlen jó lett. Én legalábbis nagyon élvezem.
#8
#6: Csatlakozom. A mostani nagyon nagyot alkotott. PC-n tolom nem konzolon. Valami bámulatosan szép és szórakoztató lett, végre él a játék megint! És leköt, ott tart, nem olyan mint egy-két előzetese.
Megannyi content és tennivaló van benne, brutàlis prezentálással nyakon öntve...
Látszik a tavalyi kimaradás hozta pozitívum. Ilyen az amikor rendesen megcsinálnak egy ilyen kaliberü jàtékot és nem elsietik!
Aki meg csak videókból okosodik az Origins-ről az inkább fogja be a szàjàt mert azoknak van mindig a legnagyobb akiknek megsincs de ő ő ő látta meg olvasta meg anyàm kinja... vedd meg, játszd és akkor majd alkothatsz véleményt!
Nekem a Unity is és a Syndicate is tetszett attól függetlenül hogy az Origins ott hagyja mindkettőt lazán. Ennyi!
#7
#4: Kellenek hozzá a régi részek? Én utoljára a AC2 Brotherhood-al jászottam. Tudom, hogy már nem nagyon kötődnek egymáshoz az egyes részek, de azért csak vmi átfedés.
Illetve tudtok vmi jó kis ikonográfiát, ahol lehet látni az idővonalat a részek között, itt nem arra célzok, hogy a francia forradalom előbb volt, mint az ipari forradalom ...
#6
#5: Az sem jobb, amikor az elvakult utálat beszél valakiből. Az új AC jól sikerült, az új SP is jó lett, akkor miért gond az, hogy veszik. Neked meg végképp nem mindegy? Rosszabb lesz ettől neked? Ez a dlc dolog meg hogyan került elő. Az új AC tele van tartalommal, arra végképp nem lehet panasz.
#5
Ezek után nem csak COD, de Assassins is lesz minden hónapban már... Képzelhetitek majd milyen minőségben. Bár, ha a mostani ubi -> béka segge alatti játékszint nektek tetszik (legyen szó bármelyik játékukról mostanában), akkor az pláne fog. Egyesek azt se vennétek észre, ha a hamburger vásárláskor már alapból a zsemle is fizetős DLC lenne, ami mellesleg le van járva és romlott... Egy igazi hamburger fanboy-t az ilyen dolgok nem érdeklik, csak még még még többet, úgyis megveszi.
#4
#2: Igen jóra sikerült alkotás hatalmas területtel szép látvánnyal igazán szórakoztató élmény számomra 20 órája járom ezt a korszakot ami talán a kalózos része volt ilyen meglepően hangulatos. Jók az újitások is a harc pl furcsa volt az elején megszokni teljesen más lett de a javára változott.
#3
nem értem az ellentmondásokat
állandóan le van szólva az ea meg az ubisoft például, de ilyen számokat produkálnak...
ac elég rég átment cod-ba: állandóan tolják az újat, én meg lesz*rom. Csak a cod első részei legalább jók voltak...
#2
Akkor lassan végre független játékosoktól is lehet számítani véleményekre az Origins-al kapcsolatban.
Azokra azért kíváncsi vagyok.