A Madden NFL 18 is ütősebb 4K-ban

  • Írta: gabeee
  • 2017. november 8.
  • Videó
Link másolása
A Madden NFL 18 is megkapta az Xbox One X-hez szükséges frissítést, így már Tom Bradyék kőkemény sportját is élvezhetjük a jelenlegi legjobb látvány mellett. A Microsoft most egy trailerben mutogatja az új verziót.

Tom Brady minden eddiginél büszkébben feszíthet a Madden NFL legújabb trailerében, hiszen szeretett sportága sosem volt még ennyire szép a virtuális világban. A Madden NFL 18 is megkapta az Xbox One X-hez szükséges frissítést, így már az amerikai focis program is 4K-ban futhat az erre alkalmas televíziókon.

Az új videó egy kis összehasonlítást is tartalmaz a 4K-s megjelenítés és a "mezei" 1080p-s között. Továbbá a fix 60 fps is garantálva van jelen verzióban, szóval ha van rá lehetőség, mindenképpen érdemes lehet így is tolni egy parázs mérkőzést.

A Madden NFL 18 idén augusztusban jelent meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

3.
3.
x360player
#2: 360-on még minden fasza volt,a 13-ba és a 15-be tettem bele én is vagy összesen 500 meccset. Ezt megvettem PS4-re 13.000-ért, másnap vittem is vissza. Na,de igazából mindegy is,mert offline sem nyűgözött le.Valamiért mai napig a Madden 10 a kedvencem a szériából,a már említett 2K5 mellett természetesen.Utóbbit ajánlom neked is, maga volt a tökéletes football adaptáció. :)
2.
2.
BandiSecurity86
Akkor a netedel van baj!Én már 200 meccset bele tettem,és semmi gondot nem tapasztaltam.Online szerintem a Madden széria köröket ver a legtöbb sport játékra.
1.
1.
x360player
Ütősebb persze.....a szerverek pedig olyan szarok,hogy egy darab meccset nem tudtam lejátszani online anélkül,hogy ne kapcsolt volna szét. Az EA persze magasról szarik a vásárlókra,és évről évre kiadja ezt a bughalmazt. Bízom benne,hogy valamikor visszakerülnek a jogok a 2K-hoz,és lesz újra egy jó focis játék,mint amilyen a 2K5 volt(mai napig veri bármelyik Maddent).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...