Újra nyúzható a hétvégén a LawBreakers

Csak hat hét telt el a legutóbbi ingyenes hétvége óta, de a LawBreakers még mindig nem hozza azokat a számokat, amiket a Boss Key szeretne. Ezért mától a PC-sek ismét nekiveselkedhetnek a jobb sorsra érdemes FPS-nek.

Nem ilyen debütálást várt a Boss Key Productions a LawBreakerstől. Alig másfél hónapja zajlott le az utolsó próbahétvége a Steamen, és most, november 9-12. között újra kitárta a kapuit az arénashooter

A játék iránt csekély az érdeklődés. Október 12-én mindössze tízen játszottak a PC-s verzióval, az átlagos játékosszám pedig 45,8 volt az elmúlt egy hónapban, ami nagyon elkeserítő. Cliff Bleszinkski elmélete szerint így legalább a játék a tisztességtelenül játszó figuráktól mentes.

Sajna az akció a PS4-es változatra nem vonatkozik, de ezen a platformon is féláron vásárolható meg jelenleg a LawBreakers, már 15 dollárért hozzád vágják. Lehet, hogy a free-to-play modellre való állás megmenthetné a játékot? Reméljük, hogy magára talál a shooter, elvégre mi élveztük, és új tartalmak is érkeznek hozzá.

13 komment - szólj hozzá!