Újra nyúzható a hétvégén a LawBreakers

Csak hat hét telt el a legutóbbi ingyenes hétvége óta, de a LawBreakers még mindig nem hozza azokat a számokat, amiket a Boss Key szeretne. Ezért mától a PC-sek ismét nekiveselkedhetnek a jobb sorsra érdemes FPS-nek.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#13
#12: Hülye vagyok, ingyenes hétvégét akartam írni :D
#12
Amúgy meg grat nekik, hogy megint egy másik játék bétájára rakták az időpontot xD
#11
#10: A negyedik rész is jó, viszont a Judgement nekem nem tetszett, túl semmilyen volt.
#10
#9: Becsületedre legyen mondva, azt írtad ‘szerintem’. Ezzel nem is lehet vitatkozni. De mások szerint klassz. Pl szerintem is. Epikus látványos jelenetek vannak benne. Nagyon jó az első három rész. (Csak addig játszottam vele. )
#8
most már magába szállhatna, ez a játék meghalt, van egy olyan érzésem a f2p se segít már, több játék van ahol nem segített mint ahol igen szerintem
szánalomból lehet én is teszek egy ingyen próbát már...
#7
,,Cliff Bleszinkski elmélete szerint így legalább a játék a tisztességtelenül játszó figuráktól mentes.”

Ezen meghaltam :'D
#6
10 játékos, az azért komoly, de legalább nincsenek csalók :) És megjelenés elött még azt nyilatkozta, majd ha hatalmas siker lesz, jön a box verzió. Innen üzenem neki, szerintem hagyja a dolgot, 30 emberért kár lenne.
#5
45,8? Ez hogy jött ki?
#4
Ezzel is csak Cliffy B meg haverjai "szórakoznak" kínból. Cliffy B eláshatja magát, verte a mellét, mikor otthagyta az EPIC-et és büszkén járta az új stúdiókat és kiadókat, hogy ki akar vele társulni, hogy létrehozzák az új 100 milliós franchiset (GoW). Maradhatott volna a picsáján, s akkor talán mégjobb GoW-okat kaptunk volna !
#3
Jezusom, 10-en? Egy honap atlagos jatekosszam 45,8?? Mar lassan szanolombol fogom megvenni a sracok jatekat. :$