Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.
A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját, melyet kiegészítettünk néhány régebbi, kedvcsináló képpel.

A karácsonyi szezon Xbox 360 játékai:

Gears of War (Epic Games Inc.) Az E3 2006 „legjobb konzoljáték” díjának nyertese, a Gears of War az emberiség epikus csatájának kellős közepébe hajítja a játékost a Sáska Hordák ellen. A third-person taktikai akció / horror játék számos játékmódot kínál (egyjátékos, kooperatív, és részletesen konfigurálható multiplayer akció), és sikeresen egyesíti a következő generációs technológiákat a klasszikus történetmeséléssel, valamint a forradalmian taktikus harcrendszerrel.

Ugrás a galériához

“Viva Piñata™”(Rare Ltd.) A Rare által fejlesztett Viva Pinata a játékosok minden korosztálya számára önfeledt szórakozást kínál. A játékban a pinaták fantasztikus szigetét kell felépíteni, miközben a játékos magához édesgeti és gondoskodik a több mint hatvanféle vadon élő szőrmókról. Az Egyesült Államokban a Viva Pinata animációs sorozat szeptember 9-én debütált a 4Kids tv-csatornán, a videojátékhoz kapcsolódó egyéb játékok és kiegészítők 2007-ben jelennek meg a boltok polcain.

Ugrás a galériához

“Call of Duty® 3” (Activision) Az Xbox 360 nyitókínálatának legsikeresebb játéka folytatódik: a Call of Duty 3 a frontvonalakra, és a legkeményebb harcok sűrűjébe dobja a játékost. A Call of Duty 3 az egyjátékos kampányon kívül huszonnégy játékost támogató multiplayer opciót is kínál.

Ugrás a galériához

“Cars” (THQ): A népszerű Disney / Pixar animációs filmre alapozó „Cars” videojáték segítségével teljesen nyitott, szabadon felfedezhető világban élheted újra a film eseményeit az eredeti karakterek (Lightning McQueen és barátai) segítségével. A film rajongói az összes ismert szereplővel találkozhatnak, és közvetlenül a film helyszínei alapján mintázott, vagy azok által inspirált környezetben versenyezhetnek. A Cars videojáték verziója tíz ismert karaktert, több mint harminc pályát és számos minijátékot tartalmaz.

Ugrás a galériához

“Dead or Alive®: Xtreme 2” (Tecmo) A Dead or Alive lányok visszatérnek, és készek arra, hogy ismét egy jót szórakozzanak Zack Szigetének trópusi paradicsomában. Versenyezz nagyteljesítményű vízi járművekkel, játssz strandröplabda meccseket, napozz a homokos tengerparton, vagy próbáld ki Zack kaszinójának izgalmas játékait.

Ugrás a galériához

“FIFA 07” (EA) Az Xbox 360 nextgen-exkluzív FIFA 07 a következő generációs fociélményt hozza el a játékosoknak, az új, dinamikus EA SPORTS motornak, és az alapjaitól újraalkotott játékmenetnek köszönhetően. A tradicionális animáció-alapú játékmotortól elszakadva a színtiszta fizikai modellezés hajtja az akciót, élethű mozgásokat, korábban soha nem látott irányíthatóságot és fejlett vizuális megoldásokat felvonultatva. A labda a futballjátékok történetében először önálló életet él, saját fizikával, mely egyedi, kiszámíthatatlan játékmenetet eredményez. Többféle passzolás és lövés lehetséges, minden gól más és más. Az új motor komoly adatmennyiséget generál, korábban soha nem látott valódijátékos-analízist téve lehetővé, melynek segítségével valódi taktikai döntéseket hozhatsz játékosaid menedzselése közben. Kapcsold össze az új motort korunk leginnovatívabb és legfejlettebb online lehetőségeivel, a többszereplős (4 vs. 4) multiplayer küzdelmekkel, és a folyamatosan érkező új információkkal - a FIFA 07 elmossa a valóság és játék között feszülő határokat.

Ugrás a galériához

“NBA 2K7” (2K Sports / Visula Concepts). A közkedvelt NBA 2K sorozat legújabb folytatását, az “NBA 2K7”-t lélegzetelállító grafika, kézre álló irányítás és forradalmi labdajáték jellemzi. Az “NBA 2K7” új mércét állít a profi játékosok megjelenítésében: a játék egyénre szabott játékos animációkkal dolgozik – nem csak stílusodban, hanem mozgásodban is maximálisan alkalmazkodhatsz a legnagyobb NBA sztárok dobótechnikájához, és ezzel új szintre emelheted a játék közben alkalmazott stratégiákat. Hiperrészletesen kidolgozott arénáival, az új pálya- megvilágítási rendszerével és számos új kamera állásával az “NBA 2K7” a lehető legjobban kiemeli a világ egyik legnépszerűbb sportjának atmoszféráját, és valóban a kosárlabda-játékok új generációját juttatja el hozzánk.

Ugrás a galériához

“NBA LIVE 07” (EA). Az NBA LIVE sorozat több mint egy évtizedes hagyományaira és autentikus látásmódjára építkezve idén ősszel újra forradalmasítani fogja a kosárlabda-játékokat. A játék lenyűgöző megjelenítési módjához passzoló új játékos-mozgásokkal a felhasználóknak több lehetőségük nyílik az irányításra, mint azt valaha elképzelték - eszközül a teljesen új EA SPORTS™ Total Freestyle Control szolgál. Az “NBA LIVE 07” idén ismét társult a világvezető csapatokkal, hogy játék közben minél több ESPN játék-tartalommal szolgálhasson vásárlóinak.

Ugrás a galériához

“NHL 07” (EA). Akár az ellenfél kapujánál harcolsz, akár a védelmet erősíted, az NHL 07 minden idők a leginnovatívabb és legrealisztikusabb jégkorong-élményét kínálja. Az új játékmenettel megerősített NHL 07 új, kézre álló irányítást és foto-realisztikus grafikát vonultat fel. A gombnyomogatás ideje lejárt: a játékosok az összes eléképzelhető mozdulatot véghez vihetik úgy, hogy el sem kell ereszteniük az analóg kart. A jelentősen továbbfejlesztett Dinasztia Módban a csapat igazgatójának bőrébe bújva megtapasztalhatod, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned a játékosok kiválasztásánál és a fizetések meghatározásánál, hogy megfelelj a tulajdonos elvárásainak.

Ugrás a galériához

“Need for Speed™ Carbon” (EA). Az adrenalindús utcai autóversenyek következő generációja megérkezett: a „Need for Speed Carbon” az ultimatív vezetési élményt nyújtja a világ legveszélyesebb országútjain. A verseny a városban kezdődik, de az igazi kihívás a városhatáron túl, a kanyonban vár rád, ahol belemélyedsz a világ legveszélyesebb versenyeibe. A „Need for Speed Carbon” a kocsik személyre szabásának következő generációját is felvonultatja, lehetőséget adva arra, hogy teljesen átalakítsd a csapatod autóit a radikálisan új AUTOSCULPT technológia segítségével. Képviseld az autód, a csapatod, és szerezz területeket a „Need for Speed Carbon”-ban, a versenyjátékok következő generációjában.

Ugrás a galériához

“Pro Evolution Soccer 6” (Konami Digital Entertainment GmbH). Több mint 150 egyedi mozdulat, trükk és technika áll a rendelkezésedre – a Pro Evolution Soccer 6 lehetővé teszi, hogy úgy játszd a világ egyik legszebb sportjátékát, ahogy neked tetszik. A legendás producer, Shingo “Seabass” Takatsuka által gondozott sportjáték-sorozat minden idők egyik legjobb futball szimulációja. Az elegáns passzoktól a kőkemény belemenésekig, a közönséget kényeztető mesteri megmozdulásokig vagy a kétségbeesett, körömszakadtáig tartó védekezésig, egyetlen más játék sem tudja ilyen jól megragadni a valódi futball atmoszféráját és esszenciáját.

Ugrás a galériához

„Sonic the Hedgehog” (Sega) A „Sonic the Hedgehog”-ban ismét száguld közkedvelt kék sündisznónk: a népszerű sorozat új epizódja még intenzívebb, még látványosabb, és még gyorsabb, mint valaha. Száguldj végig hatalmas és egzotikus világokon, próbáld ki az új mozdulatukat, és küzdj meg az ördögi Dr. Eggman-el, valamint az őt szolgáló és robotizált hordával, hogy megmentsd az elrabolt hercegnőt.

Ugrás a galériához

“SUPERMAN RETURNS™: THE VIDEOGAME” (EA). A “SUPERMAN RETURNS™: THE VIDEOGAME”-ben Superman hatalmas erejét és képességeit használva kell megmentened Metropolist a totális pusztulástól. A legendás, hatvan éve futó DC Comics képregény-sorozatra és a nagysikerű mozifilmre alapozva a “SUPERMAN RETURNS: THE VIDEOGAME” magával ragadó szuperhős-élményt nyújt egy nyitott, szabadon felfedezhető világban. Acélemberként™ az olyan kimondhatatlanul szuper erőket fogsz használni, mint a repülés, röntgenlátás, és fagyasztó lehelet, és olyan ellenfelekkel fogod felvenni a harcot, kiket kizárólag Superman™ tud legyőzni.

Ugrás a galériához

“Tiger Woods PGA Tour® 07” (EA). A „Tiger Woods PGA TOUR” sorozat következő része érzelmeket és realizmust hoz a golfpályára. Eddig soha nem látott részletességű vizuális megjelenítésben lesz részed – a szó legszorosabb értelmében érezni fogod magad körül a világ legnépszerűbb golfpályáinak utánozhatatlan atmoszféráját. A „Tiger Woods PGA TOUR 07” tele van új tartalommal: többek között 12 új pályán is versenyezhetsz. A direkt a játékhoz fejlesztett UCAP technológia realisztikusabbá teszi Tiger-t, mint valaha.

Ugrás a galériához

“Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas” (Ubisoft). A Rainbow Six kommandó Las Vegas káosz szabdalta utcáin veszi fel a harcot: a „Bűn Városát” sújtó, folyamatosan eszkalálódó terrorista ostrom új, soha nem látott, világszintű terror-hullámmal fenyegeti a világot. A világbéke és egyensúly van veszélyben, miközben olyan ismert vegasi helyszíneken küzdesz, mint a Fremont Street, a Strip, vagy az ismert kaszinók.

Ugrás a galériához

„Tony Hawk’s Project 8” (Activision) A Microsoft Xbox 360 konzoljára alapjaitól újratervezett „Tony Hawk’s Project 8” a definitív gördeszkás élményt kínálja a játékosoknak - ultra-realisztikus grafikával, fejlesztett fizikával és különlegesen érzékeny irányítással, melyek valósághűen adják vissza a deszkázás minden egyes rezdülését. A játék komolyan kihívást támaszt a játékos elé, hogy saját kezűleg tapasztalja meg a gördeszkázás utolérhetetlen intenzitását és azt a nyomást, melyet a világ legprofibb deszkásaival, vagy a hús-vér ellenfelekkel való versenyzés jelent, miközben az egyes számú gördeszka-bajnok pozíciójára tör.

Ugrás a galériához


Games for Windows játékok a karácsonyi szezonban:

“Age of Empires III: the WarChiefs” (Ensemble Studios). 2005. legjobban fogyó valósidejű stratégiájának, az Age of Empires III-nak új kiegészítő lemeze friss élményeket kínál a játékosoknak. A kiegészítőben 15 új misszió szerepel, melyekben az amerikai őslakosok civilizációját fejlesztheted és vezetheted harcba – a cél a kontinens fölötti hatalom megszerzése.

Ugrás a galériához

“Flight Simulator X” (ACES Studio). A húsz éve töretlenül sikeres sorozat kortól és tapasztalattól függetlenül minden játékosnak megmutatja, hogy milyen, amikor a pilótaként szeled át a világ légterét - klasszikus egyjátékos, vagy online multiplayer módban. Több mint 50 új misszió közül választhatsz: a Windows pilóták több tucat légi járművet irányíthatnak, többek között az Aircreation 582SL Ultralight-ot és Maule M7-260C Oriont is.

Ugrás a galériához

“Neverwinter Nights™ 2” (Atari). Az idén ősztől megvásárolható “Neverwinter Nights™ 2” az Atari legkeresettebb, stílus-meghatározó, az Elfeledett Birodalmak (a Dungeons and Dragons népszerű kampány környezete) fantázia világában játszódó szerepjátékának folytatása. A „Neverwinter Nights 2” a játékosokat a legparányibb falvakból a veszély és háború elsöprő meséjébe repíti, és krónikába jegyzi felemelkedését földművesből a Birodalom igazi hősévé. További információ a http://www.nwn2.com oldalon olvasható.

Ugrás a galériához

“Zoo Tycoon 2: Marine Mania” (Blue Fang Games). A tengeri biológiáért rajongó játékosok idén egy igazi vízi extravaganzává alakíthatják át álmaik állatkertjét a “Zoo Tycoon 2: Marine Mania” kiegészítő lemezzel. Gondoz húsz új tengeri állatot (nagy fehér cápák, hatalmas polipok…), építs óriási víztartályokat és különleges tengeri showműsorokat, delfinekkel és gyilkos bálnákkal!

Nos, úgy néz ki, hogy az Xbox 360 tulajdonosok sem maradnak maradandó címek nélkül idén karácsonykor, csak győzzük pénztárcával ezt a rengeteg friss anyagot!
3.
3.
shyfter
Halo az már régen is úgy volt, hogy 2007-ben.
2.
2.
machintos
nwn2 überkirály lesz!!cak ne legyen nagy gépigéne!
1.
1.
FNorberto
Jó kis lezárása lesz ennek az évnek mely számomra a legorszabb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...