Demót és második DLC-t kapott a Little Nightmares

Megérkezett a három részből álló Secrets of The Maw DLC-sorozat második epizódja, a Hideaway, ami folytatja a Maw-ból megszökni akaró Runaway Kid történetfolyamát. A DLC mellé az alapjáték kipróbálható változata is befutott.

Meglepően bőkezűnek bizonyult a mai nap folyamán a Bandai Namco, a kiadó ugyanis az év elején bemutatott 2,5D horror-platformere, a Little Nightmares kapcsán két fontos hírt is megosztott a rajongókkal. 

Egyrészt a The Depth címre keresztelt kiegészítés megkapta folytatását. A Secrets of the Maw DLC-folyam második felvonása, a The Hideaway címen fut, és az első epizódban megismert Runaway Kid történetét szövik benne tovább a készítők. A helyszín ezúttal egy hatalmas gépekkel tarkított szakasz lesz, amit a Nome-ok laknak. A feladatunk az, hogy ezekkel a fura lényekkel karöltve megmeneküljünk, miközben számos sötét titok felfedezése mellett jó pár feladványt is meg kell majd oldanunk.

A letölthető kiegészítés mellé érkezett egy demó is, aminek jóvoltából az alapjátékot próbálhatjuk ki, egyelőre csak PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A Secrets of the Maw DLC harmadik epizódja 2018. február 10-én mutatkozik be.

2 komment - szólj hozzá!