A Sledgehammer modern Call of Dutyt akart

Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Sledgehammer csapata eredetileg maradt volna a modern, sci-fi vonalnál, és az Advanced Warfare folytatását szerették volna elkészíteni.

A napokban jelentettük, hogy óriási siker a Call of Duty: WWII, ami a premierjét követő első három nap leforgása alatt több mint 500 millió dollárt termelt. Ez azt is jelenti, hogy a második világháborús visszatérés annyira jól sikerült, hogy a játék több pénzt termelt az első hetében, mint a Thor: Ragnarok és Wonder Woman együtt.

Az Activision pedig büszként dörzsölheti a tenyerét, Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy a kiadó döntése volt, hogy a Sledgehammer visszatérjen a második világháborúhoz, a Modern Warfare 3-mal a Call of Duty-sorozat fejlesztési életébe becsatlakozó csapat ugyanis a 2014-ben megjelent Advanced Warfare folytatását szerette volna eredetileg elkészíteni.

Hirshberg elárulta, már akkor tudták, hogy a csapat teljes erővel veti majd bele magát a munkába és abban is biztosak voltak, hogy történelmileg hű játékot fognak elkészíteni. A kiadó pedig nemcsak a bevételek miatt elégedett, az Activision vezetője ugyanis elmondta, a végeredmény is egészen emberi és könyörtelen lett.

49 komment - szólj hozzá!