A Sledgehammer modern Call of Dutyt akart

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 10.
  • Hír
Link másolása
Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott nyilatkozatában elárulta, hogy a Sledgehammer csapata eredetileg maradt volna a modern, sci-fi vonalnál, és az Advanced Warfare folytatását szerették volna elkészíteni.

A napokban jelentettük, hogy óriási siker a Call of Duty: WWII, ami a premierjét követő első három nap leforgása alatt több mint 500 millió dollárt termelt. Ez azt is jelenti, hogy a második világháborús visszatérés annyira jól sikerült, hogy a játék több pénzt termelt az első hetében, mint a Thor: Ragnarok és Wonder Woman együtt.

Az Activision pedig büszként dörzsölheti a tenyerét, Eric Hirshberg, az Activision vezére a Newsweeknek adott interjújában ugyanis elárulta, hogy a kiadó döntése volt, hogy a Sledgehammer visszatérjen a második világháborúhoz, a Modern Warfare 3-mal a Call of Duty-sorozat fejlesztési életébe becsatlakozó csapat ugyanis a 2014-ben megjelent Advanced Warfare folytatását szerette volna eredetileg elkészíteni.

Hirshberg elárulta, már akkor tudták, hogy a csapat teljes erővel veti majd bele magát a munkába és abban is biztosak voltak, hogy történelmileg hű játékot fognak elkészíteni. A kiadó pedig nemcsak a bevételek miatt elégedett, az Activision vezetője ugyanis elmondta, a végeredmény is egészen emberi és könyörtelen lett.

49.
49.
Diabolis83
Kipróbáltam.... Csalódtam. Remake. Imádtam a partraszállásos küldetést anno. De ezt nem. Baromira nem öntött el úgy az adrenalin, mint tizenéve. A videó hosszú. Ne ezzel hozzon hangulatba, hanem a játékkal.
Pedig már felkészítettem az asszonyt, hogy a túlóra pénzem hova fog kerülni... Egy délelőtt alatt rájöttem, hogy ennyit nem ér...
Egyszerűen fogalmazva : nekem rohadt nagy csalódás a játék, már a MW2 óta folyamatosan...
48.
48.
Beniciodeltoro
#47: jah kb 10 méterig lehet rohamozni, mire felértem a lépcsőn már elmúlt a hatás :)
47.
47.
ollie92
#45: A bajonett roham a CoD-ban iszonyat gáz :D te jó ég, mikor kipróbáltam, elnevettem magam :D
45.
45.
Beniciodeltoro
Frontlines is van benne, ez is foglalós.
COD a WAR módot ezektől nyúlta...és persze a szuronnyal rohamozást is.
44.
44.
Beniciodeltoro
#43: BF1
Conquest - Hagyományos területfoglalósdi, az a csapat nyer, aki zónák elfoglalásával több pontot szerez, vagy előbb éri el a limitet.
Domination - Hasonló a Conquesthez, csak kevesebb ponttal, kisebb pályarészeken.
Operations - Sorozatban több pályán kell szektorról szektorra haladva a támadóknak áttörnie a védők vonalát, a védőknek pedig értelemszerűen megakadályozni ezt.
Rush - A támadók feladata telegramok elpusztítása, a védőké pedig az, hogy ezek segítségével légitámogatást kérjenek.
War Pigeons - Galambok segítségével hívhatunk légicsapást, azonban a madarakat először be kell fogni. Véletlenszerűen jelennek meg a pályán, előbb kell elérnünk hozzájuk, mint az ellenfél.
Team Deathmatch - Menj és lőj, ennyi a lényeg.
Továbbá vannak benne járművek, lóval is közlekedhetsz, rombolható környezet, szép grafika, és szuper hanghatások.
40.
40.
Neo1989
Ahogy visszatértek II. VH-hoz pont úgy fognak az AW féle vonalhoz is csak nem most hanem 4-5 év múlva.
37.
37.
GAMEROD
A Call Of Duty-t soha nem kellett volna modern korszakba rakni, tipikus világháborús címnek hatott az első rész megjelenésekor. Csak erre is ráment a "címmel mindent el lehet adni" dolog.
34.
34.
Beniciodeltoro
Elmész egy gourmet étterembe és látod hogy az étlapon csak melegszendvics van, ez a cod.
Az az újítás hogy néha feltesznek egy gulyást az étlapra (WW2) .
33.
33.
Beniciodeltoro
#28: Mondom puffog, nem azt mondtam hogy nem találom el a szerencsétleneket :)
Ennél ütősebb hangulatra számítottam, valami plusz kéne ,2017 van, nem 2000.
10 éve nem lehet a codra azt mondani hogy végre egy ütős játék, hogy ebben nem igen lehet bele kötni, idejük volt rá, és anyagilag is jól állnak, nem igen törekednek a maximalizmusra, futószalag bekapcsol és ennyi .
32.
32.
simon 555
#19: A horogkereszt csak a multiban lett lecserélve, mivel nem akarták megosztani a játékosbázist. Németországban ugye tiltott a megjelenítése, így őket kizárták volna.
31.
31.
#26: Remélem 40-50 évesen nem leszek ilyen papucsállatka szinten, mert rögtön eret vágok.
29.
29.
logic5
#26: Egyébként meg a neved alapján intelligensebbnek hittelek. Nekem is az egyik kedvenc színészem.
28.
28.
logic5
#26: Tanulj meg célozni... Ennyire egyszerű. Veteran-on halál nélkül vittem ki az első küldetést.
27.
27.
Raam989
Én adtam volna az AW2-t, az első rész tetszett és sokat is toltuk.
20.
20.
Adritt7
Végig olvastam az összes komentet és látom ,hogy megy a vita!Én szeretem a COD ot! DE ez egyszerűen NEM JÓ!sem tartalmilag sem technikailag nincs őssze rakva rendesen !!!Hol van ez bármelyik részhez képest !!!A multi csak a loadingot ismeri a állandó HOST problémák kidobálja az embert a szerver.Lehetne azt mondani ,hogy tul van terhelve meg ilyesmi de marhaság kidob reggel ki dob délután!Könyörgöm ne mondja már senki hogy mindig túlterhelés allat futnak azok a nyomorult serverek!Ez semmi zéro az INFINITE WARFARE hez képest a bele tett munka egy nagy nulla!!Abban még töltés se volt gyerekek !!!!A tartalom rol meg ne is beszéljünk!NE MONDJA SENKI ,HOGY EBBE NEM LEHET ANNYI TARTALMAT PAKOLNI MERT AZ HÜLYESÉG!!!!A pálya tervezésről meg ne is beszéljünk!Nézzétek meg az AACHEN map ot szégyen!!!!Nem disegn ra gondolok!!TERVEZÉSRE
19.
19.
Beniciodeltoro
#17: Egy VH-s játékban ha valakit zavar a horogkereszt, az ne vegye meg.
A Natgeon meg a Spektrumon se blőrözik ki a náci karszalagot ,vagy önkényuralmi jelképeket mondván hogy némelyeket érzékenyen érintene.
Érdekes az nem zavaró ha egy játékban halomra öli az ellenséget, de a horogkereszttől már lábrázása van, kamuhiszti.
18.
18.
Nicodemus
Bár valóban a legtöbb helyen kicserélték a horogkeresztet, viszont a játékban sok helyen mégis megtalálható a rendes náci motívum szal nem igaz h teljesen kiollozták volna a játékból.
17.
17.
Májkül
Már a játék megjelenése előtt elmondták, hogy nem lesznek náci motívumok a multiban, mert ez egyes emberek számára zavaró lehet..
16.
16.
kopic
#5: Egyetértek. Néztem róla gameplay és rohadt idegesítő hogy nem horogkeresztet viselnek. Szégyen...
10.
10.
kastorhun
#7: Nem játszottam az egyik résszel se de itt nem lehet annyi fegyvert, skint, ruhát csinálni mivel határok közé vannak szorítva.
5.
5.
ollie92
#4: Jah..az SS tisztek vaskeresztes karpántot hordtak. Bocs, nagy a képzelőerőm, hogy büszkén viselték a horogkeresztet.
4.
4.
Yonkou
#2: Mert az a történelem aztán hiteles ami a te fejedben van :) azt is tanultad/olvastad valahol, azt se nevezném hitelesnek...
3.
3.
Drazhar
Széééép :D
Szóval már nem csak tipp, hogy a BF1 sikere vitte rá őket, hanem 100%.
(Mielőtt valaki azzal jönne, hogy 'jaj attól független', nyilván belsőbb körökben hamarabb ismert volt, hogy a konkurencia visszamegy a múltba, így leszóltak nekik is, hogy kéne egy ilyen rész)
2.
2.
ollie92
Történelmileg hű játékot ? Be van ez gombázva ? Meghamisítani a történelmet ? Kurva anyjukat !
1.
1.
Adritt7
Jobban jártunk volna!Mert ez így számomra baromi unalmas !Az előző részekhez képest!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...