Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
A téma kezd elmenni egy másik irányba
#10
#7: A design-al semmi bajom. A mobilos verzióra viszont ráférne egy update. Pl. a "friss komment" rész totál hasznavehetelen, köszönő viszonyban sincs a valósággal.
#9
Törölt felhasználó
Pont annyira easter egg, mint 3 évvel ezelőtt is volt, semmi hírértéke nincs. De clickbaitnek jó.
#8
#7: Azért egy szerkesztés gombot csinálhatnának.
#7
#6: Egyetértek! Különben is a hír azért íródott, mert az Originsben is van rá utalás, az meg mostani hír.

Az oldal design meg jó ahogy van, szerintem nem kell elrontani, csak azért hogy "modern"ek legyetek. :)
#6
És amúgy kit érdekel hogy 3 éves én pl csak most hallottam róla.Nem értem ezért miért kell fikázni az oldalt. Örülj hogy van ha nem akarod nézni akkor meg ne nézd ennyi.
#5
pont telibesz*rom a watch dogs-t, mivan a far cry-os utalással?
#4
Nem kell elmenni az Orginsig, ez a konrét kapcsolat ott lett betonbiztos, amikor az első Watch_Dogs egyik mellékküldetésében megölöd Garneau-t, egy rejtélyes szövetséges, a "Testvériség" megbízásából.
Szóval igen, megáll az a 3 év lazán, ha figyelembe veszed, hogy ezzel csak visszautaltak arra az akkor még easter egg küldetésre.
#3
#2: Erre a teóriára már 3 éve célozgattak és sokan ténynek is veszik, itt viszont úgy van lehozva mintha valami bomba új hír lenne... Gondolom az előző hozzászóló is erre akart utalni.
#2
#1: Jó tudni, hogy az Origins egy 3 éves gém.
#1
Imádom ezt az oldalt, jó magyaros... A hírekkel épp úgy elvan maradva mint a design-al... https://www.youtube.com/watch?v=tuLKshN6YWM tessék 3!!!!! éves videó.