Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#30
Steamspyon most előzte meg a tavalyi rész eladását. 12 nap alatt ami Infiniteből 1 év alatt fogyott :)
#28
#5: NFS Forza horizon? :D Ennyit a véleményeidről :D
#27
#26: Yepp. A grafika nem érdekel ezen a szinten. A BF1 sokkal szebb, ezt viszont azért látom szépnek mert minden pálya nagyon hangulatos.
#26
#24: tetszenek a SZÉP pályák ? :))
Tényleg gyönyörűséges egy játék :))
#25
#23: Pedig elég egyszerű átlátni.
#24
Egy újabb COD... de mégsem. Nálam kevesen nézték le jobban a sorozatot az elmúlt jó néhány évben, de ennek a bétáját annyira élveztem hogy Day1 vétel lett belőle. Mind a kampány, mind multi és a zombi mód elnyerte a tetszésem és semmi különösebb kivetni valót nem találtam a játékban, sőt nagyon is élvezem a szép pályákat és a különböző játék módokat. Szóval ez egy remek háborús játék lett de nem azért mert COD, hanem annak ellenére hogy COD.
#23
#19: Túlmisztifikálsz.
#22
#12: Hát az aztán kurva releváns... Bírom AJ-t szórakoztató de a tesztjeire annyit sem adok mint a véleményedre. Azt mondja amit a tömeg hallani akar. A cod ugyan az a mű big mac évek óta. Nagy, tartalmas, zsíros, szaftos és ízletes de hosszútávon egészségtelen. Nem enném minden nap de néha kimondottan jól esik. Ma divat szidni a codot de félreértés ne essék a clickbait miatt van. Mikor a hiénák marcangolják az oroszlán prédájának maradékát. Naívak akik bedőlnek a hatnek, ahogyan azok is akik valami kiemelkedőnek állítják be. Bűnös élvezet nem több nem kevesebb. Fejlődés nuku, de rendes iparos munka tartalommal.A vissza térés a gyökerekhez pedig nagyon jól áll neki .Hiányzott mint egy falat kenyér. Egyszer Bf1 máskor kis cod, belefér.
#21
#20: Gyakorlatilag azt jelenti, hogy "jó".
Mondjuk az Infinite Warfare is 6/10 kapott. Döntsd el, hogy jónak számít-e.
#20
#12: Amúgy a 6/10 mióta számít rossznak?
#19
#14: Azt nem tetszik érteni, hogy pont a megnövekedett játékosszám miatt egyre silányabb a minőség amiket a játékokban kapunk, mert ez is elég a nagy név mellé.
Régen még ezerrel kapálóztak, hogy a játékot megvegye az a közönség akik nap-mint-nap játszottak és tudták miről van szó.
Ma meg játsszik a tipikus suttyó paraszt is, aki a kétezres évek elején még leszólt volna, hogy te épp codozol a netkávézóba, mert te számítógépbuzi vagy.
Nem a cod-dal van a baj, ezt kell megérteni. A gond a játékos társadalommal van, akik előrendelik szó nélkül a játékokat csak azért mert valami ezeréves bejáratott brandnek az új részei.
#18
#7: PC-n lassan 2 hónapja kint van és a steamspy szerint még nem lépte át a 100k-t sem...szóval csak nem lehet olyan jó ha nem veszik..
#16
YanezModerátor
#12: Nekem édesmindegy mennyit adott rá AJ vagy bárki más. Számomra sem egy vasziszdasz, de a játékosok többsége elégedett és ez mindent elmond. Olyan embereknek is bejött, akik évek óta köpködik a szériát. AJ pedig csak egy ember a millió közül.
#15
#13: +1
#14
#11: Neked nem tetszik a fifa, tobbmillio embernek meg igen. Ezek utan egyszerubb azt mondani,hogy csukott szemmel vasarolnak esz nelkul. Nem az a lenyeg milyen egy jatek,hanem hogy ha varsz vmit es megkapod azt elvezed. Tobbseg elvezi a tucattermeket. Jobb mint sovarogni meg savanyu keppel almodozni.
#12
#8: Hát, ha majd túllátsz a jéghegyen, meglátod mennyit is ér valójában.....

AngryJoe is 6/10 adott neki.