Konzol Karácsony 2017 - segíts a gyerekeken!

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 13.
  • Hír
Link másolása
Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe pedig kiváló alkalom arra, hogy segítsünk másokon. Ezúttal egy olyan kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika gyermekein segíthettek.

A Konzol Karácsony 2017 egy, a Konnektor által indított kezdeményezés, aminek az a célja, hogy az összegyűjtött összegből játékokat, kiegészítőket és konzolokat vásároljanak az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika azon beteg gyermekeinek, akik betegségük miatt családjuktól távol töltik majd az idei ünnepeket. Ha az összegyűjtött összeg kerete engedi, akkor egy tévé is a karácsonyfa alá kerülhet.

A gyűjtés egészen 2017. december 17-ig tart, nincsen meghatározva az adományozott összeg mértéke sem, így ami neked egy pár száz forintos leárazott játék ára, az a gyerekeknek akár egy új konzol megvásárlását is segítheti. További részleteket a megfelelő Tumblr-oldalon találtok, így annak a PayPal-fióknak az elérhetőségét is, amire utalhattok.

6.
6.
xICEMANx
#5: Értem, világos a dolog igy. Hajrá és sok szerencsét a gyüjtéshez, minnél többet!!!
5.
5.
wrhwk
#1: Az a helyzet, hogy elérhető célra kell lőnünk. Lehet, hogy egy többmilliós gyógyászati eszköz hasznosabb, azonban az is lehet, hogy az nem jönne össze. Így a klinikával együtt olyan célokat határoztunk meg, ami egyrészt elérhető, másrészt ha nem is életmentő, de életminőség javító (elég csak abba belegondolni, hogy egy törött lábbal karácsony környékén az ágyhoz kötött gyerkőcnek mennyit segíthet ha nem a falat vagy a reszkessetek betörők ismétlést kell bámulnia) és nem utolsó sorban akár még segíthet is (megint példa, de a közös játék, pl egy jobb switch party akár hasznos is lehet megtalálni a közös hangot egy introvertáltabb gyerekkel). Így lett ez a megoldás kitalálva.

--

GK Team, ezer hála a megosztásnak!
4.
4.
louie
a korhazak allapotan nem lehet ilyen kis gyujtessel valtoztatni, viszont baromi sokat segit a gyerekeken ha jatekokkal le tudjak kotni magukat es addig sem a betegsegukkel es a rossz korulmenyekkel foglalkoznak. sajat tapasztalat, mar egy kis kozos monopolynak is orulnek :) (es nekem is baromi sokat segitett pl. egy dragon age, amikor hasonlo helyzetben voltam)
2.
2.
Futu-Retro
#1: Igen, elég furának tűnhet ez a kórházak jelenlegi csodálatos helyzete mellett, viszont sok-sok erőt adhat az egy betegeskedő gyereknek, ha tudja, hogy ünnepekkor milyen sok adakozótól kapott ajándékot.
1.
1.
xICEMANx
Még most sem dolgoztam fel az olvasottakat xD... Konzol meg nagy TV... hát biztos erre lesz szükségük... Értem én a jóakarást, de most komolyan...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...