Elrajtolt a Wild West Online Early Access-változata

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 16.
  • Korai verzió
Link másolása
A Wild West Online azzal csinált hírnevet magának, hogy az egyik screenshotjáról azt hitték, ez lesz a Red Dead Redemption 2. A projekt nem meglepő módon nagy népszerűségnek örvendett a befektetők körében.

De tényleg: habár a PC-exkluzív játékra a Kickstarteren kalapoztak volna eredetileg, és a Steam Early Access-verzió is szóba jött, a volt Crysis- és League of Legends-fejlesztőket tömörítő 612 Games annyi pénzt kapott a befektetőktől, hogy nem kellett felesleges köröket futniuk. A játék fejlesztése ennek megfelelően gördülékenyen halad, a zárt tesztelések után tegnap elrajtolt a (nem steames) Early Access-változat, és idén decemberben a premierre is sor kerül.

A Wild West Online egy vadnyugaton játszódó MMO, amelyben szabadon fedezhetjük fel a játékvilágot, harcolhatunk PvP-ben és PvE-ben, és persze lootolhatunk kedvünkre. A korai hozzáférésű változatban csak a tartalom egy részét kapjuk meg, de ebben már találunk PvP-eseményeket és kampányküldetéseket is, továbbá a fejlődési és a testreszabási rendszer is bekerült a csomagba - így a lovunkat is pimpelhetjük majd, mert miért ne?

Az előzetes kiadásba a játék weboldalán ruházhatunk be, kiszereléstől függően 35, 59 vagy 94 dollárért.

8.
8.
markoci555
#7: mármint remélhetőleg nem tudna, így viszont lehet több embert húznak le
7.
7.
markoci555
#5: remélem minden wild west online hír/cikk alatt be lesz linkelve és nem ironikusan mondom
múltkoriba is betette valaki, lehet te voltál
már a videó elején jól el van mondva hogy csak a red dead redemption bejelentést lovagolták meg, különben senki nem tudna erről a sz*rról
6.
6.
mestermagyar
#5: Nem szóltam semmit xd.
5.
5.
szinkron
#4: https://www.youtube.com/watch?v=RDY6z2W-qjQ&t=33s

Itt részletesen elmagyarázzák mekkora lenyúlás a projekt. Kifejezetten felelőtlenség hogy szó nélkül reklámozzák itt ezt a csalást.
4.
4.
mestermagyar
#1: Így csípőből rákeresve egy kutakodó reddites összeesküvéselmélete ez az egész egyenlőre és annyiban van köze a játéknak a Warz-hez hogy a motorja megegyezik vele. Nagyon remélem hogy annyi rohadt szar unitys cím után nem fogsz venni többet, mert ugye köze van a szar játékokhoz a múltból.
2.
2.
bema695
#1: El tudom képzelni, h az interjún mondta a csaj, h eddig a Riot-nál takarított, ők meg egyből meg is tették PM-nek xd
1.
1.
Ooorky
Miért nincs benne a cikkben, hogy ez a méltán híres WarZ fejlesztőinek újabb pénzlenyúlási projektje?
Mellesleg a játék mögött álló csapat sem a LoL-lal meg a Crysis-szal lett híres (onnan maximum a takarítónő származik), hanem első játékukkal rögtön világhírűek lettek. Igen, ők alkották a Big Rigs-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...