Battlefront II - egy ideig mégse lesz mikrotranzakció

Tovább gyűrűzik a Star Wars: Battlefront II multiplayer módjára ráerőszakolt pay-to-win modell ügye, a hivatalos premier előtt pár órával az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, ideiglenesen kikapcsolja a rendszert.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#18
#17: Mondjuk lehetne megoldás az, hogy megveszik a játékot x példányszámban és elégedjenek meg azzal. Az is szép bevétel.
#17
#15: Ez nyílvánvaló...

Mi is lehetne a megoldás ?
Credit, kártyák, scrap ezek mind előnyt adnak, pózókkal meg nem fogják venni.
#16
#2: :D
#15
"Egy ideig". Ezen van a hangsúly, innentől kezdve ez csak beetetés. Amint lement a karácsonyi roham, vissza fogják állítani az eredeti állapotot.
#14
#13
#8: +1
Én szurkolok az EA-nek, hogy ne változtassanak semmit ezen a szaron és jól fejjék meg az összes marhát, aki tőlük vásárol.
#12
#1: Akkor irány a COD ! Mindenki örülni fog.
#11
#2: Végülis írta, hogy nemide, lehet vmi Minecraft-os hírhez akarta írni a kommentet ☺
#10
#1
:D
#9
Grafika szerintem elvart szinten van. (Semmi extra de nem is ronda)
Vegre nem csak multi! Aztan meglatjuk mit tud!
#8
Most komolyan, soha se tanultok. Az első rész "sikerei" után aki megvette ezt a játékot első nap az meg is érdemli. EA-t előrendelni... Annyira amatőrök vagytok, ezért tart itt a játékipar, ahol, mert az ilyen szarokra igény van...
#7
Már a kínaiak is vizslatták, hogy betiltják, de végre a Disney komoly hatást váltott ki, hogy elintézte Wilsont telefonon. Faszi mindig csak ígérget és teljesen elbasszák a játékokat. Minden egyre jobban noobfriendly casual.
#6
Nem csoda hogy kiveszik amikor olyan reakciókat vált ki lassan a hasonló rendszer mint hogy a tesztelő a Need For Speed gameplayből csinál egy gyors review-t hogy 2-re pontozza a mikrotranzakció miatt.
#5
#3: Eddig is játékbeli pénzért oldottad fel a hősöket, csak ezt a dobozok révén gyorsabban tudtad szedni.
#4
#3: Csak tipp, de gondolom a játékbeli pontokkal oldod fel a hősöket. Igazi pénzért nem lehet.
#3
És akkor most hogyan lehet unlockolni a hősőköt?
Megszűnt az arcade mód jutalom-limitje is?
Skill-based lesz a meccsek végén a jutalomosztás?
Vagy ezekről nem tudni semmit? :D
#2
#1: Igazi troll vagy. De tetszik a színészi játékod, amivel majdnem könnyek közepette kimerészelted jelenteni "durva ezt mondani de az új COD jobban néz ki ". Újabb magyar oszkár díj esélyes. Csak így tovább.
#1
Nem ide de most csak én látom ezt vagy másnak is feltűnt h a grafika nemnagyon tündököl úgy mint az előző részben? Kb olyan szinten van mint anno a BF Hardline talán még az is szebb volt mert a BF1 közelében biztos nincs de sztem az elődét se üti meg. Mintha az egész ilyen elkapkodott lenne. És durva ezt mondani de az új COD jobban néz ki mint ez grafikailag :o