Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.
  • Írta: gabeee

Kommentek

#29
#17: Hüle vagy ecsém. Kis csimasz kölke azért majdnem jó vicc volt. De csak középszerűre...sikeredet a csacsiságod. Kölyök. ;)
#28
Bejelentették a következő Zelda játék címét:
Zelda and the Holy Cow
#27
#24: Ja, de a Zeldára 2 platformra adtak el ennyit, és csak dobozosan.;) Azért a Nintendo online store-ja nem éppen a forgalomról híres, kíváncsi lennék az összeladásokra.
Viszont, ha meg így nézed, akkor a Fifa az év játéka, mert egy nap alatt elment vagy 5-6 millió belőle.
#26
#20: Az Oscar-on se feltétlen az az év filmje ami sok kategóriában viszi el az első helyet...
Amúgy is ha nem probáltuk ki ,ne szidjuk....azért mert Nintendo és mert Zelda még lehetett volna középszerü és felejthető(The Legend of Zelda:Tri Forces Heroes pl)szóval elcsépelt elfogultsággal illetni a kritikusokat állandóan....
Fogadjuk el az új Zelda egy rendkívüli minőségi alkotás lett.
#25
#17: Szégyelje magát a Nintendo hogy mai napig profizmussal újítja meg a szériáit ...
#24
#20: Pedig mi sem egyszerűbb.
A Zeldából eladtak 4,7 millió darabot (Switch-re más sem volt normális játék hónapokig és jött a konzollal egyébként is) , a Horizon-ból meg 3,8 milliót.
Az majd' 1 millióval több, szóval akkor az az év játéka.
Eccerü...
#23
#22: Bazeg, ha tudtam volna, hogy ez ilyen jo tuti nezem. :( Kossz, hogy szoltal lehet, azert youtuben ranezek, jovore meg eloben. :)
#22
#20: Nincs igy meghatarozva, hogy aminek tobb dija van az ev jateka lesz.
Amugy neznetek kellett volna akkora poenok voltak, a battlefront teaser utan megszolal a felkonferalo csavo, hogy: "a hosszabb verzio mar fizetos" ;-))) meg amikor a nintendos csaj harmadjara ment ki atvenni joystickot (masok helyett) a kommentator csaj azt mondja: "hat ma este jo sok sticket fogdos ossze" :-) ertitek sticket ;-))) hahaha beszartam a hasonlo poenokon!
#21
Kimoderált üzenet
#20
Egy dolgot nem értek, hogy lehet valami az év játéka, ami semmilyen más kategóriát nem nyert meg. A horizon nyert 3 kategóriában, a Nintendo üdvöskéje meg csak Zelda és Nintendo, nekem ez nem tiszta.
#19
#18: Szerintem te még örülsz is neki XD
#17
Oké, ez tényleg papírforma. Kihozták győztesnek a játékipar szent tehenét, mert amíg létezik addig nyernie kell. Ha valami középszerű vacakra rásütik a plecsnijüket, azonnal év játéka.

De legalább lettek volna konzisztensek és hozták volna ki úgy összesített legjobbnak, hogy van kategória, amit megnyer. A Horizon: Zero Dawn elvitt 3 díjat, de összesítve a legjobb az, ami egyet sem. Fasza. És még csodálkoznak, hogy sokan nem adnak hitelt az ilyen díjkiosztóknak és a kritikusok értékeléseinek. Akkor sem érdemelné meg, de legalább mindentől elvonatkoztatva hitelesnek tűnne.

De sok ilyet fogunk még látni január végéig. Már alig várom, hogy kapjon pár év RPG-je díjat is az az akció-kalandjáték.
#16
#15: Jogos. Lehet imádni vagy utálni a PUGB-t, de tény hogy ennyire szórakoztató streamet nem nagyon találtam még.
#15
Az év streamere az egyetlen amibe bele szólnék. DrDisrespect egy év alatt a semmiből feltörve azt érte el hogy napi átlag 30-40 ezer ember nézi egy időben. Egy éve kb az internet nagyon nagyon apró milliomod százaléka tudott ő róla. És ez a markep gyerek jó pár éve ismert, youtube on is sok sza*t el ért már, onnan nem nehéz elérni a napi 20 ezer aktív nézőt.
Számomra év játéka a GORN. Le adtam vele vagy 2 kilót egy hét alatt.
#14
#13: Nos, mindenki azt gondol amit akar. Hogy saját magamat igazoljam, nem hiszem hogy a PUBG akárcsak nevezve is lett volna ha kritikusok döntenek, nem hogy díjat nyerjen. A sok 12 éves és mainstream hajhász viszont nem sok minőséget látott, így marad amit ismernek...
#13
#12: Persze, mi szavaztunk... Úgy látszik még vannak akik hisznek a mesékben.
#12
#11: Se a Nier, se a Persona 5 nem kapott díjat, de nincs okuk szégyenkezni hisz rengetek második és harmadik helyet zsebeltek be, szép eredmények azok, én ennek azért örültem.
A Golden Joystickra egyébként mi, játékosok szavaztunk, így érthető is hogy a hasonló rétegjátékokra kevesebb szavazat érkezett mint mondjuk egy Zelda vagy HZDra.
#11
Nioh, Nier:automata nem kapott díjat?
#10
#3: remélem szarkazmus. nem rossz játék, de egyértelműen a neve adja el s szerzi neki a díjakat.
#7: én ez mellett a Torment: Tides of Numenera-t vártam nagyon, s bár az OS II-höz képest sehol sincs, megérdemelt volna egy jelölést abban az ideális világban, ahol a Divinity nyert.