Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
Köszönök mindent a szériának. Kedvenc fejlesztőcég/játékkarakter/franchise/zsáner.
#15
#1: Most mindharom resz le van arazva 3090 forintra a PS Storeban:
https://store.playstation.com/en-hu/grid/STORE-MSF75508-GMESUND2017/1
#14
Szerintem azért nagyon jó a sorozat, mert maga a történet is szépen van kibontva. Most játszom elsőre a 4. részt, és olyan, mintha filmet néznék. Nem a képminőségre gondolok, bár az is gyönyörű, hanem az egész sztori felépítésére.
#13
Én megvettem PS4-re a Remastered-et újra és nagyon jó lett volna végigcsinálni.
Sajnos egy hülye bug miatt az első részt, ahol az indákon kellene végig ugrálni a falon, nem sikerült megcsinálom, szóval az 1. így nem lett befejezve.
Ettől függetlenül a 4.-el, meg a DLC-vel ott marad a klasszikusok között.
#12
YanezModerátor
#11: PS3 megvan, de bekrepált. Lehet, hogy újrajátszanám ,de biztosan nem mostanság lenne az. Max 1-3 év múlva. Viszont ha most jó akció lenne, lehet megérné. Ám az is lehet hogy 1-3 éven belül psplus-ba adják. Szal így vagy úgy, kissé dilemmatikus a helyzet. :)
#11
#5: Maximum akkor érdemes megvenni, ha már nincs meg a PS3, és újrajátszanád. Gondolom ez a szitu. :D
#10
NorbiiiModerátor
#9: Kivéve az elmúlt egy év egyes időszakait, amikor volt online fifa...A lényeg, hogy tetszettek az UC részek.
#9
NorbiiiModerátor
Összességében az elmúlt 5-8 évben keveset játszottam, és ezen idő alatt alig toltam ki játékot, de az UC mind a négy részét végigvittem, és életem egyik legjobb videojáték élménye volt!
#8
Kedvenc szériámmá nőtte ki magát az uncharted. Ps4 első konzol, megvettem mindet, és kb amint neki álltam addig fel sem álltam a tv elől amíg be nem fejeztem mindhármat. Zseniális Játékok. Az összes. A négy meg... Szabadságot kellett kivennem day One vásárlás és játszásra...
#7
Valamelyik részben nagyon nem tetszett a napfény, ahogy a növényzeten megjelent azt nagyon elbszták szerintem nekem bántotta a szemem többször is, nem tudom most melyikben volt, de lehet az első részben.
#5
YanezModerátor
#3: Nem a grafikai különbség miatt vacilálok az ügyön. :) Macifasz meglátása a szitum.
#4
#3: Fura, mert szerintem pont, hogy a 3. résznél nem nagyon látni a különbséget, ellenben az első és a második résznél (de főleg az elsőnél) érezhető a grafikai javítás. Ha viszont nincs PS3-a már csak PS4-e, de szereti a szériát, akkor mindenképpen érdemes megvennie.
#2
#1: Kell az hidd el. Én is rongyosra játszottam őket PS3-on, megvettem PS4 a Collectiont és három végigjátszást már megélt az is. :-D
#1
YanezModerátor
Akkor remélem a sorozat is jól le lesz akciózva, mert nincs még meg PS4-re az első három rész, amit úgyis rongyosra játszottam már PS3-on, így nem is tudom kell-e. :D