Játszhatatlanul bugos a Gothic 3?

  • Írta: fojesz
  • 2006. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A német nyomtatott sajtó színe-java már kipróbálhatta, letesztelhette a Gothic-sorozat harmadik részét - állításuk szerint a Gothic 3 játszhatatlan és tele van buggal.
A német nyomtatott sajtó színe-java már kipróbálhatta, letesztelhette a Gothic-sorozat harmadik részét - állításuk szerint a Gothic 3 játszhatatlan és tele van buggal.

Ugrás a galériához

A Németországban megjelenő GameStar, PC Games és PC Powerplay legfrissebb számát elolvasva számolunk most be Nektek az ő véleményükről: a tesztelők egyszerűen játszhatatlanul bugosnak neveztek a várva-várt szerepjátékot, s helyenként igencsak lehúzták a Gothic harmadik részét. Minden bizonnyal az RPG efféle hibáiból a boltban vásárlók semmit nem vesznek majd észre, hiszen - mint azt nem régen megtudtuk - a fejlesztők először buggal teli verziót küldtek ki a sajtónak és a gyárnak, ám utóbbi azóta kapott egy javított példányt, így a boltokba ennek sokszorosított változata kerül majd október 13-án. A lapok egyébként 8 pontosra (80 százalékosra) értékelték a címet.
5.
5.
skiz0
uramatyám...csóró Gothic 3...már így is szívás volt az aranylemez körül, most meg ez...

de sztem nagy kaki lesz... :S
4.
4.
fojesz
Másfelől a Fable messze nem hasonlítható össze a Gothic-kal, mivel a Fable nem igazi RPG - de ezt már mondtam, úgy látszik a falnak beszélek.
3.
3.
lewton6
vedd le a könyököd a caps lockról és gondolkozz mielőtt írsz! Ez nem háború, ha nem akarsz nem kell játszanod vele
2.
2.
pstomi
ÉN MONDTAM HOGY GOTHIC SZAR DE SENKI NEM HISZ NEKEM MONDTAM HOGY A FABLE SOKKAL JOBB MINT A GOTHIC. SZOVAL NE IRJÁK ODA A GC-SEK HOGY 2006 LEGJOBB RPG-JE ERRÖL ENNYIT. GOTHIC 2 IS SZAR VOLT MEG AZ 1 IS ÉS A 3 IS AZ LESZ.
1.
1.
lewton6
reménykedjünk, hogy télleg bug-mentes lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...