Befutott a Games with Gold decemberi kínálata

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 23.
  • Akció
Link másolása
Hamarosan az év utolsó hónapjába lépünk, a Microsoft pedig elárulta, milyen játékokat kapnak decemberben a Gold-előfizetők. A kooperatív akciójátékok kedvelői a Warhammer: The End Times - Vermintide-nak örülhetnek.

Decemberben is négy játékot zsákolhatnak be az Xbox Live Gold-előfizetők. A felhozatalba kooperatív akciójáték, epizodikus kalandjáték és ritmusjáték is tartozik, szóval a Microsoft elég sok stílust lefed az év utolsó hónapjában. Még az Xbox 360-as címek is játszhatóak Xbox One-on, hála a visszafelé kompatibilitásnak.

December 1-31. között skaveneket irthatunk a Warhammer: The End Times - Vermintide-ban, míg december 16. és január 15. között a Back to the Future: The Game teljes évadára csaphatunk le. Ami az Xbox 360-as címeket illeti, a hónap első felében a Child of Edent, míg a második felében a Marlow Briggs and the Mask of Death-t kaparinthatjuk meg.

A novemberi játékokról itt írtunk.

15.
15.
Winter
December GWG mindig gyenge, évek óta. De nem kell panaszkodni, jön majd a jó kis karácsonyi akció, ami jobb lesz mint ez a közepes Black Friday. I hope so... XD
12.
12.
frankdelgado
#8: Nem neked cimeztem, csak mellément
10.
10.
kopic
Hát ez egy jó nagy xar...
8.
8.
delphijos
#7: "Van egy gyengébb hónap, hogy oda ne rohanjak. Persze ankinek még a xar is ízetlen..."

Esküszöm hogy ez valami üldözési mánia. Hogy a francba sikerült ezt kihámozni a kommentemből?
7.
7.
frankdelgado
#4: Van egy gyengébb hónap, hogy oda ne rohanjak. Persze ankinek még a xar is ízetlen...Én mondjuk azon csodálkozom, hogy A Vissza a jövőbe széria alapján nem készült még valamilyen akcio-kaland játék.
6.
6.
Thor Vath
A Child of Eden nagyon jó kis cucc :) De csak Kinecttel :(
5.
5.
Yanez
#4: 5 dolcsiért vettem meg anno storeban, de annyira nem jött be, hogy kb 1 óra után töröltem. Azt hittem mivel Telltale, olyan lesz mint a mostani játékaik. Szart! Régen odavoltam a klikkelgetős stílusért (pl Broken Sword), ma már rühellem. Nem bírom, ha egy game lassú.
4.
4.
delphijos
A Back to the Future a mostani akcióban is csak 970 Ft. Ez után nem csodálom hogy ingyen odaadják. Aki ennyit sem hajlandó fizetni érte, annak tényleg csak ingyen kell. :) Megjegyzem a feladványok "régi vágásúként" baromi könnyűek, de amúgy a sztori egész jópofa lett.
3.
3.
supair
At e havi Turing Test utött....December almás.Kénytelen leszek megvenni a Somat meg a PUBG-t-))
1.
1.
DarkLord
Jó látni, hogy a másik oldalon is tudnak, azért adni határ szrt :D Nem csak nekünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...