A Mass Effect új kiadása az EA Accessben

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 27.
  • Hír
Link másolása
Októberben ugyan már megkapták az alapjátékot az EA és az Origin Access előfizetői, de mostantól már a Mass Effect: Andromeda Deluxe-kiadása is elérhető a szolgáltatásban. Tömve van ütős fegyverekkel és páncélokkal.

A BioWare eléggé vegyes kritikákat kapott szerepjátéka már túl van néhány fontos frissítésen. Az alapjáték október közepétől érhető el az EA vagy az Origin Access előfizetői számára, de a kiadó jóvoltából már a minden földi jóval teletömött kiadást is megkapták a tagok.

A Mass Effect: Andromeda Deluxe-kiadása tartalmazza a Pathfinder Elite fegyverkészletet, a Deep Space Explorer és a Scavenger páncélt, két Pathfinder-ruhát, a Nomad terepjáróhoz néhány új skint, valamint egy petet Pyjak személyében. Emellett a digitális betétzenéknek és néhány multis boostnak is örülhetünk.

A sci-fi RPG-sorozat idén ünnepelte 10. születésnapját.

7.
7.
hedzsooo
Nekem az EA-val (is) egyre jobban tele van már a hócipőm, remélem egyszer a BioWare is megtud tőlük szabadulni! Annó pedig a BioWare játékok mennyire jók voltak már..., meh. Talán a Disney is beint az EA-nak, aztán szépen elveszi/visszaveszi a Star Wars cím jogokat az EA-tól, jó lenne az is!
5.
5.
Derivel
Az a Pyjak maga a fajnak a megnevezése, nem egy név. :D
3.
3.
Grabowsky30+
Nem tudjátok, nincs ebben véletlenül valami coop mód?
2.
2.
Codehook1337
Minek vegyek ea jatekot ha fel even belul ugyis megkapom? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...