Egér- és billentyűzettámogatást kap a PC-s Nioh

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 28.
  • Hír
Link másolása
A Nioh PC-s verziója sajnos egér- és billentyűzet-támogatás nélkül került a boltokba. Szerencsére a Koei Tecmo meghallgatta a játékosok panaszait, így a következő nagyobb frissítés már ezt a nagy hiányosságot is orvosolni fogja.

November elején jelent meg a Nioh PC-s verziója, amely több szempontból is félkész port volt. A játék - a mentési problémák és a teljesítménygondok mellett - érthetetlen módon nem támogatta az egeret és a billentyűzetet, ami most, 2017-ben totális kapufának számít ezen a platformon.

A Koei Tecmo a Twitteren ígérte meg, hogy a játék következő frissítése megoldja az égető gondokat, így már kontroller nélkül is végigjátszható lesz William kalandja a középkori Japánban. A november 30-án érkező 1.21.03-as update után végre egérrel irányíthatjuk a kamerát, ide kerülnek az akciógombok is, valamint billentyűzettel is terelgethetjük hősünket, és persze testreszabható lesz a billentyűzetkiosztás is.

Ha pont ezek hiánya miatt ódzkodtál a PC-s Nioh megvásárlásától, talán most meggondolod magad.

23.
23.
Rézfánfütyülő
Ezt is akkor rakják ki, mikor már egy hete végigvittem házi mouse fixxel, öcsém. No mindegy, úgy is jó volt, de azért tököm beléjük, ng+ban megnézzük.
20.
20.
GAMEROD
#17: A szimulátor az szimulátor. Mondjuk azokban sem találkoztam olyannal amit egykét finomhangolás után ne lehetne játszhatóvá tenni, ráadásul még a lehetőség is adott a testreszabásra, még akkor is ha némelyiket órákig tart beállítani. De ha például egy könnyedebb szimulátort veszünk pl. ETS2-t, azt még rendesen kellemes billentyűzettel is irányítani.
19.
19.
GAMEROD
Azért ne vicceljünk már, ne mondja már azt senki hogy egy TPS-t ne lehessen bill+egérrel játszani. Megvan a megszokott formája mint egy Assassins Creed-ben, Witcher-ben, vagy épp egy GTA-ban. Mások minek különcködnek az irányítással?
14.
14.
DarkLord
Na ja ezt egér billel tolni vétek amúgy is :D Pc-n is csak kontrollerrel játszottam és le is töltöttem pc-re ingyen tudjátok, de fekete péntek volt és a játékot így is úgyis valamikor megvettem volna ps4-re, mert kell a gyűjteménybe így nekem pont kapóra jött és 6 ezer pénz semmi érte :) (meg pont a season pass meg store-ba volt akciós 3 ezer pénzért így kijöttem a GOTY-val 9 ezer pénzből, ami nagyszerű vásár volt szerintem, mert meg van lemezen is meg a dlc-k is hozzá, igaz nem a klasszikus GOTY lett így a gyűjteménybe , de megvan jóval olcsóbban, mint a GOTY így nekem).
13.
13.
Kreto
Megy a nyávogás a port miatt mikor ez egy olyan játék amit alapvetően nem egérre/billentyűzetre találtak ki. Szerintem a PC-s verzió sem volt betervezve.
Ráadásul ha kijön (vagy kijött volna) a támogatás akkor meg azért fog menni a sírás hogy milyen rossz a port. Ahelyett hogy örülnének az emberek hogy végre PC-re is beszerezhető.
7.
7.
hadzsime
Örüljünk, hogy a monitor támogatást nem hagyták ki belőle.
6.
6.
Heldengeist
Ez egyébként is tipikusan az a fajta játék, aminek kontroller nélkül neki sem érdemes ülni.
4.
4.
GAMEROD
Vicc hogy az alap dolgokra is patch formában kell várni némely játéknál. Ha egy adott platformra kiadnak valamit, akkor az kezelje rendesen minden funkcióját, legyen rendesen arra megírva, ne pedig csak át legyen copyzva a másikról mindenféle testreszabhatóság nélkül.
3.
3.
crytek
2.
2.
lesik20
#1: Most vettem Ps4-et, és sokáig szemezgettem vele, de mégis csak Zero Dawn let belöle
1.
1.
DarkLord
Inkább megvettem ps4-re mégis fekete pénteken :) Annyit megért ez a játék!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...