A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#9
#8: Ez tényleg szörnyű probléma.

Mindenesetre ha lehet hinni, miszerint a mikrotranzakció csak bele lett kényszerítve a játékba a fejlesztők javaslata ellenére, akkor szerintem ezzel a szériával még nem lesz baj, ha továbbra is állhatatosak maradnak.
#7
Nekem bejött a Mankind Divided is, sőt, igazából jobban, mint a Human Revolution :-$ A season pass black friday alkalmából potom áron volt az xbox store-on, úgyhogy megint pörgetem a dlc sztorival :)
#6
12 euro már csak SP-al együtt ez még rengeteg... Remélem belekurják nemsokára bundleba :)
#5
nem tudom. az elso deus ex-et nemtom hanyszor vittem vegig, de az utana kovetkezo reszek valahogy a kozeleben sem voltak neki.
#4
Hát tény, hogy lényegesen gyengébb lett mint a Human Revolution, de azért MEA mélységekbe nem sikerült lavíroznia magát a Square Enix-nek.
#3
sokat elmond, hogy a Human Revolution volt anno dacumál az a játék, ami miatt gépet fejlesztettem, míg a Mankind Divided-dot azóta se szereztem be, pedig már lassan másfél éves.
#2
Pedig lehetne