Online játék lesz a Remedy új projektje?

Egyre többet tudunk meg az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőjének új játékáról. Ezúttal a csapat legújabb álláshirdetése hintett el pár érdekességet a P7 munkacímen futó anyagról - ez alapján egy, a Destinyre hajazó címről lesz szó.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#27
#26: Így van. Azoktol már én is hanyok.

AW2-t akarok évek óta.:(
#25
Nem is tudom, hogy mióta léteznek volt e már olyan játékuk, amiben volt egyáltalán multiplayer...kár, hogy nem lesz már Alan Wake 2, de én nem sajnálom tőlük, csinálják csak, elég singleplayert tettek már le az asztalra, még úgy is hogy már régóta nem arra megy a trend.
#24
Neked most van alkalmam a QB-vel játszani ( sajnos idő hiányában még nem játszottam végig ). Szerintem rendben van. Nem hiszem hogy feltétlen jó hogy ha valami nem rengeti meg a világot ,az már “középszerű”. Nekem az a játék középszerű amit vagy be sem ffejezek, vagy ha igen már csak “kötelességből”. Amivel szívesen játszom, de nem feltétlenül igénylem hogy újra elővegyem, az egy jó játék. Ha mindnen fejlesztő csak idáig “süllyedne” én már boldog lennék.
#23
#20: Ezt a kommentet felvállalni elég kemény. Moderátorok szintje eléggé lesüllyedt. Vagyis azt állítod, hogy tök átlagos játék, és csak az exkluzivitása miatt van felkapva. Ez nettó baromság.
#22
Az Alan Wake volt életem egyetlen teljes áras vétele úgy hogy előtte Xbox 360ra lewarezoltam és végigvittem.. Nagyon jó cucc. Pcn 4x végigvittem xbox után ez már sok volt :) De még a HARD végigjátszás hátra van a 2 hiányzó acsi miatt
#21
#20: Nekem az exluzivitása semmit nem adott a játékhoz,ellenben azzal a Stephen Kingre emlékeztető hangulattal,amilyennel azóta sem találkoztam..Nyilván nem tetszhet mindenkinek,főleg,hogy rétegjáték,nekem is van,meg mindenkinek olyan sztárolt játék,ami számára,számomra egy átlagos játék.De nekem pl. Az Alan Wake többet is adott,mint amit vártam.
#20
felegyiModerátor
Alan Wake nem volt rossz, viszont nem hozta azt a szintet amit várt tőle az ember... amivel kibújt a tömegből az az ideig tartó exkluzivitása volt, egyébként egy átlagos játék volt számomra...
#19
#18: Az meg,hogy mi az igazi játék,és ki az igazi gamer,hát elég kirekesztő...☺
#18
#17: Az Alan Wake sem volt sokkal jobban értékelve.Kasszánál is hasalt.Nekem mondjuk a kedvencem volt a hangulat miatt az előző genben.
Más:
Nem tudom miért zavar embereket,hogy van only multi játék,mikor egy rakat single player is van.Hogy nézne ki egy cikk alatti komment áradat,ha minden sétaszimnél,cinematic játékmenetű játéknál jönnének a multit szeretők,és mantráznának,hogy jaj de uncsi,ezen el lehet aludni,ehhez milyen ügyességi tényező kell?Ugye nem nézne ki jól...
#17
YanezModerátor
#15: A mai videójáték világban 77 pont közepesnek számít, bármennyire is mást mond matek bácsi. Ez az a kategória, ami a többségnek nem jön be, de vannak akiknek nagyon tetszik. Egy Alan Wake kaliberű játékot hegesztő studió számára ez mindenképp visszalépés.

Az pedig végképp kár, hogy ők is beszállnak az online címek világába, hiszen ma nem sok olyan studió van, akik ütős single játékokat készítenek, vagy egyáltalán arra gyúrnak.
#16
#15: Ez mondjuk azon is múlik, hogy milyen a többi pontozás. A legtöbb helyen, ha valami nem éri el a 8.0 vagy 80 pontot, az már középszerűnek számít, 7/70 alatt meg szarnak. AAA kategóriában meg különösen.
#15
#13: Egy 77 pontos "jó" játék, amely egy olyan újítást hozott be, amit még az előtt sehol sem láttunk. Szerinted, ha ez egyenlő a minőség teljes eltűnésével, akkor arra nem tudok mit mondani. Erről meg ugyancsak nem láttunk még semmit, elsietett lenne alaptalan következtetéseket levonni.
#14
#11: Nem tudom, én úgy látom ezeket az MMO-kat, hogy olyan mint a single játék, csak ostoba AI helyett emberek kísérnek az utadon. Azért azokban is van történet (nem mindben) Azok meg akik szeretik a PvP-t gondolom az emberi tényező miatt játszák, nem azért hogy egy jó történetet ismerjenek meg. Ne csak egy nézőpontból szemléljétek már a dolgokat.
#12
#9: Mi lett? Csak kérdezem, mert a játékról nem igen tudni még semmit...
#11
#2: Egyetértek, már túlzásba viszik. Semmi értelme a multinak sem az online játékoknak. Véget nem érő termékek. Az igazi játéknak van rendes lezárt története, hangulata, ami arra készteti a játékost, hogy újra és újra átélje a kalandot benne.
Sok egyszerű emberke - hogy finoman fogalmazzak - nem akar mást csak rohangálni és lövöldözni a pályákon ostoba pontokért meg rangsorolásért. Ez aztán igen!
#10
Na... őket is elvesztettük :S
Szomorú.