Két hét múlva Switch-re költözik a Yooka-Laylee

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Hosszú várakozást követően a fejlesztők bejelentették, hogy megjelenésre készen áll a Yooka-Laylee Nintendo Switch-átirata. Sokat kellett optimalizálni a portot, de megérte: a készítők szerint ez lesz a legjobb verzió.

Kizárólag letölthető címként érkezik Nintendo Switch-re a Rare klasszikusait megidéző Yooka-Laylee. A megjelenés december 14-én várható, míg az előrendelési lehetőség december 7-én rajtol a Nintendo eShopban.

A Switch-verzióra különösen sokat kellett várnunk, és nem csak amiatt, mert a fejlesztés közben váltott generációt a Nintendo. A Playtonic szerint ez az első alkalom, hogy ilyen kaliberű Unity-játék jelenik meg a Switch-en, ami a motor készítőitől is extra munkát követelt meg, ők ráadásul már egy kész címet kívántak portolni, és azon nem is szerettek volna változtatni, így optimalizálás közben az ott látott fícsöröket szét kellett szedniük, majd újra összerakni.

Megérte: a srácok azt ígérik, hogy a Switch-változat az eddigi legjobb, amely ráadásul minden eddigi frissítést tartalmaz, és még exkluzív funkciókkal is rendelkezik; például a Joy-Conokat egyesével is használhatjuk a többjátékos módban, így nem kell külön kontrollerért kajtatnunk, ha átugrik egy haverunk.

A játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...