Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Amíg a Microsoft már leleplezte kissé csalódást keltő decemberi Gold-játékait, addig a Sony mindig az utolsó pillanatra hagyja a PlayStation Plus következő havi felhozatalát.

Ugyan egész évben meglehetősen izgalmas játékokkal tömte ki a Gold-előfizetőket a Microsoft, decemberre kicsit elfogyott a szufla, így egy visszafogottabb játékfelhozatallal zárják a redmondiak a Games with Gold akciójukat idén. 

Úgy néz ki, a Sony viszont év végére húzott igazán bele, így egyre biztatóbb formát mutatva decemberben is lesz olyan alkotás a játékkínálatban, ami valószínűleg a legtöbb PlayStation Plus-előfizetőnek tetszeni fog. Egyelőre hivatalos listánk még nincs, de a PlayStation Plus oldalán már felbukkant két játékcím, amelyek egyike a Kung Fu Panda, míg a másik a Darksiders második felvonása.

Amint befut a teljes lista, újra jelentkezünk.

Update! Befutott a teljes lista, ami hivatalosan is megerősítette, hogy a fő dobás a Darksiders II: Deathinitive Edition lesz. Mellette szintén PlayStation 4-re kapjuk még meg a Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legendset, míg az előző generációs PlayStationön az Xblaze Lost: Memories és a Syberia Collection tehető zsebre, míg PS Vitán a Wanted Corp és a Forma 8 lett az ajándékjáték.

25 komment - szólj hozzá!