Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

  • Írta: Shifty
  • 2017. november 29.
  • Hír
Link másolása
A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

Ugyan idén ünnepelte 30. születésnapját a Final Fantasy, a Square Enix mégis inkább a következő, 2018-as esztendőt ígéri kifejezetten izgalmasnak. Ezt maga a sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto jelentette be az EDAMAME Arcade YouTube-csatornának adott videóinterjúban. Ugyan konkrétumok nem hangzottak el, de jó eséllyel a Final Fantasy XV PC-s változata és az új kártyajáték is ebbe az időszakba lesz sorolható.

Ahogy talán a rajongók által kifejezetten várt Final Fantasy VII remake is. Ugyan legutóbb arról lehetett hallani, hogy ennek a fejlesztése akár évekre is elhúzódhat, benne van a pakliban, hogy a Square Enix a következő esztendőben már piacra dobja a felújított kiadást.

2.
2.
Banderas
#1: Igen jó lenne jövőre legalább az első szelet az FF7 remakből, és természetesen PC-re, meg Boxra is. Remélem négynél több szeletre nem vágják. Így is lesz egy epizód szerintem egy BR-lemez, ha nem több. A teljes meg vagy megeszik 200GB-ot mire elkészül.
1.
1.
CitromH
Bárcsak a Final 7 lenne a legizgalmasabb jövőre. És lehetőleg PCre is jöjjön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...