Ezek a játékok ott lesznek az idei PSX-en

  • Írta: zoenn
  • 2017. november 30.
  • Teaser
Link másolása
A Sony idei utolsó rendezvényére december 8-10. között kerül sor. A konzolgyártó jó néhány különleges bejelentéssel készül, és már most elárult néhány konkrétumot a PlayStation Experience-szel kapcsolatban.

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon árulta el, hogy bár az idei nagy bejelentéseket az E3-on és Paris Game Weeken ellőtték, néhány különleges meglepetésre azért számíthatunk tőlük. A japánok emellett inkább fejlesztői panelekkel, és a már ismert címek új információval készülnek az idei PlayStation Experience-re.

Ami a fejlesztői előadásokat illeti, külön panelt kap a PlayStation VR, illetve a LittleBigPlanet készítőinek új címe, a Dreams is. Ott lesz a Sucker Punch is a szamurájos nyitott világú akciójátékával, a Ghost of Tsushimával. A Naughty Dog rögtön két pofavizittel készül: egyrészt az Uncharted 10. szülinapját vitatják meg, valamint a The Last of Us: Part II is szóba kerül, ahol az író-rendező Neil Druckmann és a társíró, Halley Gross a Paris Game Weeken levetített trailerről mesélnek.

Az idei PSX-re december 8-10. között kerül sor.

2.
2.
NERO007ful2015
#1: A kedves cikk író linkelje már be vagy valaki, hogy hol lehet ilyet olvasni, hogy arról a trailerről lesz szó. Mert Neil twitterre nem ezt irta, hanem csak annyit, hogy az ucnak es a last of us-nak is lesz kulon panelje. Egy szót nem írt ilyet, hogy a paris games weekes trailert fogják kibeszélni. Amúgy is egy olyan videó már van a hivatalos ps youtube oldalon, ahol Neil beszél a trailerről. Szóval megköszönném a linket. Én még mindíg bizakodó vagyok.
1.
1.
NERO007ful2015
Jaj ne...ne ne ne ne ne...Neilék miért a múltkori trailerről akarnak beszélni? Ez nekem nagyon azt sejteti, hogy nem lesz gameplay se trailer a Last of usból. :/ De ha ez így lesz akkor én egy nagyon szomorú kisfiú leszek. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...