Az EA felvásárolta a Battlefield-játékok fejlesztőit

A világ legnagyobb óriáskiadója, az Electronic Arts bejelentette, hogy teljes egészében felvásárolták a Battlefield-játékok fejlesztőit, a Digital Illusions-t.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Sztem a következő Battlefield játékok U3E-el jönnek majd!
#5
Kinek hogy dolog ez is. Abban viszont eggyetértek DragoMannal, hogy akkor egy csomú játékot utálnunk kéne. Mondjuk pl a GTA, a Simis ( amit mondjuk utálok is). Ezek csak példák, te több is van ám. MOndjuk a Need for Speed. Szóval. És biztos van akinek ez örömhír, és biztos van, akinek nem. Hát ez van. Bátyám példeul "rajong" a EA-ért. De ő egy barom. Szóval mindegy.
#4
hát sztem sem jók a BF-ek... régi Battlefield-ek, talán azok voltak az igaziak...BF2...hogy istenítették, hogy #1 top online game, de egy lósz*rt szerintem, már bocsánat...
sztem túl erőltetett már ez az egész.. :(
#3
A kiegészítőket ne számold bele szerintem. Ilyen szempontból most akkor utálni kéne csomó játékot, mert jött hozzá kiegészítő, meg folytatás. Nem a márkanévvel van a baj, hanem azzal ha nem újítanak benne semmit, szerintem.
#2
Már kezd unalmas lenni ez a sok Battlefield :) Tényleg nem ez az azonos nevű játékok rekord tartója? :P Battlefield 1942, Battlefield 1942: Road to Rome, Battlefield 1942: Secret Weapons of WW2, Battlefield: Vietname, Battlefield 2, Battlefield 2: Special Forces, Battlefield 2: Armored Fury, Battlefield 2: Modern Combat, Battlefield: Bad Company, Battlefield 2142... bakter 10 játék egy névvel :D
#1
Ez jó csak aztán ne évente kiadjanak valami szart:D