Itt a Raji: An Ancient Epic demója

Az indiai játékfejlesztés egyik gyöngyszeme a Raji: An Ancient Epic, amely műfaját tekintve egy mitológiai akció-RPG. A játékmenet ismerős, ám a körítés nem annyira, hiszen hindu és balinéz legendákon alapul. Már ki is próbálhatjuk.

Célegyenesbe érkezett a Raji: An Ancient Epic Kickstarter-kampánya. Ennek örömére a Nodding Heads Games egy játszható demót tett közzé a Steamen, így minden érdeklődő kipróbálhatja a mitológiai akció-szerepjátékot.

A Raji: An Ancient Epic főszereplője egy fiatal lány, aki testvérét igyekszik megmenteni a gonosz démonúrtól, Mahabalasurától. A játék világát a hindu és a balinéz mitológia ihlette, olyannyira komolyan veszi a dolgot, hogy a srácok el is utaztak különféle templomokba ihletet meríteni.

A demóban a bevezető küldetés játszható végig, egy romos, mohába burkolózó építményt térképezhetünk fel a dzsungel mélyén. Az anyag autentikus indiai dallamokkal operál, ilyen hangulatú hack 'n' slash-sel még tutira nem játszottál. Elementális erőkkel számolunk le a szörnyekkel, például villámokat is szórhatunk.

Az adománygyűjtés sajnos még egy helyben toporog. Csak a kért összeg (120 ezer font) harmada jött még eddig össze, de 10 nap még hátravan a kampányból. 

Ha minden jól megy a végleges változat PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re fog befutni 2019 júniusában.

9 komment - szólj hozzá!