Itt a Raji: An Ancient Epic demója

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 3.
  • Letöltés
Link másolása
Az indiai játékfejlesztés egyik gyöngyszeme a Raji: An Ancient Epic, amely műfaját tekintve egy mitológiai akció-RPG. A játékmenet ismerős, ám a körítés nem annyira, hiszen hindu és balinéz legendákon alapul. Már ki is próbálhatjuk.

Célegyenesbe érkezett a Raji: An Ancient Epic Kickstarter-kampánya. Ennek örömére a Nodding Heads Games egy játszható demót tett közzé a Steamen, így minden érdeklődő kipróbálhatja a mitológiai akció-szerepjátékot.

A Raji: An Ancient Epic főszereplője egy fiatal lány, aki testvérét igyekszik megmenteni a gonosz démonúrtól, Mahabalasurától. A játék világát a hindu és a balinéz mitológia ihlette, olyannyira komolyan veszi a dolgot, hogy a srácok el is utaztak különféle templomokba ihletet meríteni.

A demóban a bevezető küldetés játszható végig, egy romos, mohába burkolózó építményt térképezhetünk fel a dzsungel mélyén. Az anyag autentikus indiai dallamokkal operál, ilyen hangulatú hack 'n' slash-sel még tutira nem játszottál. Elementális erőkkel számolunk le a szörnyekkel, például villámokat is szórhatunk.

Az adománygyűjtés sajnos még egy helyben toporog. Csak a kért összeg (120 ezer font) harmada jött még eddig össze, de 10 nap még hátravan a kampányból. 

Ha minden jól megy a végleges változat PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re fog befutni 2019 júniusában.

9.
9.
KopyAti
#2: pont azt akartam írni, hogy grafikailag lehetne szebb. Sokkal szebb! Kinek mi, nem vagyunk egyformák. :)
8.
8.
imchristailor
Ez a folyamatos indiai zene elég gyorsan idegesítővé válik, de maga a játék nekem nagyon tetszik.
7.
7.
Yanez
Ez nagyon tetszik! Olyan kb mint egy God ow War, csak lájtosabb kivitelezésben. Remélem összejön neki a cucc!
6.
6.
crytek
#5: 0 momemtumos céget kevésbé reklámoznak... A upolaváros fejlesztői írták kb 3000 netes gamer sajtómédiával vettél fel a kontaktot amíg hozta le a játékukat pár db...Amíg nincs min 1 valamire való játékot leszarnak nem leszel híres...sajnos :(
5.
5.
Kraudo
Az a baj, hogy az ilyen gyűjtésekből az is kiderűl, hogy mennyire van igény a játékra. Ha ott nem foglalkozik vele senki akkor sztem hagyni kell. Nagy siker nem lesz belőle... Kupolaváros is bukta lesz sajna.. Egy dolog szól mellette, hogy magyar, de ez kevés sajna..
4.
4.
crytek
#3: Akkor is meg fog jelenni.....
Van olyan valóban ami ha elhasal megy a süllyesztőben de 90%-ban minden elkészül ami oda felkerül game.

Lásd pl a magyar játékot a Kupolavárost epic fail let a kickstarter gyűjtés nagyon kevés pénz jött össze.... De írták akkor is elkészül csak lassabban ,mert máshogy kell pénzhez jutniuk.
Szóval semmi para
3.
3.
zsocc-nrg
A THQ Nordic felkarolhatná, jó kezekben lenne ahogy sok más cím is. Kár lesz érte ha nem gyűlik össze a pénz...
2.
2.
Matt8888
#1: Pedig pofás egy játék
1.
1.
crytek
Nem igen fog összejönni a pénz :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...