Csak 2019-ben jön az A Way Out?

Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

Az idei E3-on mutatkozott be a Hazelight ígéretes kooperatív kalandja, az A Way Out, amivel kapcsolatban most kiderült, jó eséllyel csak 2019-ben jelenik meg. Egy OldSoul2 nevű Reddit-felhasználó ugyanis állítja, egy ideje már hozzáfér az Electronic Arts bizonyos leveleihez, így a különböző marketinges anyagokhoz is.

Az egyik ilyen pedig beszédes részleteket árul el a játékról és a szintén ígéretes Fe-ről. Egyrészt az anyagból kiderül, hogy az idei The Game Awardson jó eséllyel jelen lesz az A Way Out, és valószínűleg többet is megtudhatunk majd Leóról és Vincentről. Szintén a képes anyag árulta el, hogy a játék a tervek szerint 2019 környékén jelenik meg, bár az is igaz, hogy ez lehet, nem a naptári évre vonatkozik, hanem az üzleti esztendőre, ami 2018 áprilisában veszi kezdetét.

A marketinges anyagok a Fe kapcsán is elárultak ezt-azt, így például kiderült, hogy a már említett The Game Awardson és a PlayStation Experience-en is ott lesz a játék, ráadásul december 7-től elő lehet majd rendelni. Állítólag januárban jelentik be a Switch-re szánt kiadást, hogy aztán februárban a teljes változat is megjelenjen.

2 komment - szólj hozzá!