Csak 2019-ben jön az A Way Out?

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 4.
  • Pletyka
Link másolása
Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

Az idei E3-on mutatkozott be a Hazelight ígéretes kooperatív kalandja, az A Way Out, amivel kapcsolatban most kiderült, jó eséllyel csak 2019-ben jelenik meg. Egy OldSoul2 nevű Reddit-felhasználó ugyanis állítja, egy ideje már hozzáfér az Electronic Arts bizonyos leveleihez, így a különböző marketinges anyagokhoz is.

Az egyik ilyen pedig beszédes részleteket árul el a játékról és a szintén ígéretes Fe-ről. Egyrészt az anyagból kiderül, hogy az idei The Game Awardson jó eséllyel jelen lesz az A Way Out, és valószínűleg többet is megtudhatunk majd Leóról és Vincentről. Szintén a képes anyag árulta el, hogy a játék a tervek szerint 2019 környékén jelenik meg, bár az is igaz, hogy ez lehet, nem a naptári évre vonatkozik, hanem az üzleti esztendőre, ami 2018 áprilisában veszi kezdetét.

A marketinges anyagok a Fe kapcsán is elárultak ezt-azt, így például kiderült, hogy a már említett The Game Awardson és a PlayStation Experience-en is ott lesz a játék, ráadásul december 7-től elő lehet majd rendelni. Állítólag januárban jelentik be a Switch-re szánt kiadást, hogy aztán februárban a teljes változat is megjelenjen.

2.
2.
Yanez
De kár lenne! Én is remélem, hogy jövőre jön!
1.
1.
McDuff
Remélem jövőre jön, azért nem tűnik olyan nagy valaminek ez, hogy olyan sokáig fejlesszék. Úgy értem nem tűnik egy 40 órás játéknak, csak storybased coop, más játékmód nincs is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...