Masszív Dauntless-frissítés érkezik

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 5.
  • Letöltés
Link másolása
Az augusztusban debütáló Early Access meglehetősen vérszegény volt tartalmilag. Eddig. A Phoenix Labs több fronton is újítást ígér a december 8-án érkező patch-ben a fegyverektől kezdve, a szörnyeken át, a crafting-rendszerig bezárólag.

A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó free-to-play szörnyvadász játéka nyáron jött ki Early Accessben, ám tartalom és feature-ök tekintetében nem igazán kápráztatta el a műfaj rajongóit. A fejlesztők most ezen kívánnak változtatni első nagyobb volumenű, "Sharpen Your Skills" ("Csiszold a képességeid!") névre keresztelt frissítésükkel.

Az új fegyver, a war pike viszi a prímet. Leginkább úgy jellemezhető, mint egy rakétameghajtású lándzsa - közelharcra és távoli támadásokra egyaránt használható. Ezzel együtt új sebzéstípusok is bevezetésre kerülnek, amik új taktikai dimenzióval gazdagítják a harcokat, aminek elsajátítása elengedhetetlen lesz a frissítés új behemótjainak legyőzéséhez.

Az új behemótok új tárgyakat is jelentenek, ám ennél fontosabb a "cell system" bevezetése, amivel felszerelésünk különálló darabjai finomhangolhatóak. Ezen felül számos meglévő tárgy kapott grafikai ráncfelvarrást. Hasonlóan nagyszabású változások várhatóak a crafting és fejlődési rendszeren belül, ám a legfontosabb talán a region huntok bevezetése, amivel a csapattársak egymásra találásán kíván egyszerűsíteni a Phoenix Labs. A frissítés után indul a Frostfall event, ami szezonális kihívásokat és jutalmakat tartogat majd. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...