The Division - itt az új frissítés, nyílt hétvége jön

A jó hír az, hogy másfél évvel a premier után a Ubisoft még mindig támogatja a The Divisiont. Ma érkezett meg a következő nagyobb frissítés, szám szerint az 1.8-as, amely új területtel és két új játékmóddal bővíti a felhozatalt.

Megérkezett a The Division Resistance kódnéven futó frissítése. Az 1.8-as update a West Side Pier nevű helyszínnel bővíti a bejárható térképet, ahol új küldetések és eventek várnak ránk. Ami a két új játékmódot illeti, a Resistance lényegében egy hordamód, amelyben négy játékosnak kell visszavernie a hullámokban érkező ellenséget Manhattanből. Minél tovább élünk túl, a jutalom is annál nagyobb lesz.

A Skirmish pedig egy PvP-mód, amelyben két négyfős csapat küzd egymás ellen. Az a brigád győz, aki bizonyos időn belül a legtöbb ölést hajtja végre. Igen ám, de ha levadászunk valakit, meg is kell erősítenünk a killt. A frissítés egyébként finomítja az Underground DLC nehézségét és a Rogue in the Dark Zone-t is átdolgozza.

Kedvet kaptál a The Divisionhöz? December 7-10. között mindhárom platformon ingyen próbálhatjuk ki a teljes játékot és a kiegészítőit. Ha megtetszik a shooter, akkor most 70 százalék kedvezménnyel juthatsz hozzá. Természetesen a próba során elért eredményeidet tovább is viheted a teljes változatba.

7 komment - szólj hozzá!