The Division - itt az új frissítés, nyílt hétvége jön

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 5.
  • Hír
Link másolása
A jó hír az, hogy másfél évvel a premier után a Ubisoft még mindig támogatja a The Divisiont. Ma érkezett meg a következő nagyobb frissítés, szám szerint az 1.8-as, amely új területtel és két új játékmóddal bővíti a felhozatalt.

Megérkezett a The Division Resistance kódnéven futó frissítése. Az 1.8-as update a West Side Pier nevű helyszínnel bővíti a bejárható térképet, ahol új küldetések és eventek várnak ránk. Ami a két új játékmódot illeti, a Resistance lényegében egy hordamód, amelyben négy játékosnak kell visszavernie a hullámokban érkező ellenséget Manhattanből. Minél tovább élünk túl, a jutalom is annál nagyobb lesz.

A Skirmish pedig egy PvP-mód, amelyben két négyfős csapat küzd egymás ellen. Az a brigád győz, aki bizonyos időn belül a legtöbb ölést hajtja végre. Igen ám, de ha levadászunk valakit, meg is kell erősítenünk a killt. A frissítés egyébként finomítja az Underground DLC nehézségét és a Rogue in the Dark Zone-t is átdolgozza.

Kedvet kaptál a The Divisionhöz? December 7-10. között mindhárom platformon ingyen próbálhatjuk ki a teljes játékot és a kiegészítőit. Ha megtetszik a shooter, akkor most 70 százalék kedvezménnyel juthatsz hozzá. Természetesen a próba során elért eredményeidet tovább is viheted a teljes változatba.

7.
7.
Zisten
#3: Plusz havidíj nincs.
Viszont az alap játékhoz nem járnak ingyen a DLC-k, azokat külön meg kell venni.
- Vagy Season Pass formájában mindet, vagy ha nem kell mind akkor darabonként is lehet akár.
- Vagy olyan alapjátékot veszel ami "Gold edition", ami tartalmazza a Season Pass-t.
5.
5.
CitromH
Mostanában megint rákaptam :) Nagyon tetszik, és mintha a cheaterek is eltűntek volna. Vagy csak mázlim volt. Nagyon komolyan kitolták az item specializációt. A játék sosem volt még ilyen jó szerintem. A DLCkből (számomra) az underground unalmas, a domination pvp nem gondolom, hogy megéri a pénzét, de nem rossz, a survival viszont minden fillért megért.
4.
4.
RangerFox
#3: Van az alapjáték, és vannak pluszba dlck. Nincs havidíj.
3.
3.
MalditoKen
Nem kell havidíjat fizetni ugye ?
Ha egyszer megveszed utána ingyen megkapod a " DLC-ket" vagy van amelyikért még fizetni kell ?
1.
1.
pecek
Lassan 1 éve amikor megvettem az Xbox Onet, ez volt az első játék amit be is szereztem mellé. A kiegek nincsenek meg, magát az alapjátékot még egy akció keretében 5 ezerért szereztem be, aztán döbbenettel fogadtam hogy a dlc-i is 5ezer/db úgyhogy azokat inkább passzoltam is :D
Az elején pörgettem mint állat, aztán munka miatt egyre kevesebbet, talán ha 40 órám van a játékban, de azóta se vittem végig :D Viszont a mai napig még mindig le tud kötni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...