The Division - itt az új frissítés, nyílt hétvége jön

A jó hír az, hogy másfél évvel a premier után a Ubisoft még mindig támogatja a The Divisiont. Ma érkezett meg a következő nagyobb frissítés, szám szerint az 1.8-as, amely új területtel és két új játékmóddal bővíti a felhozatalt.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#7
#3: Plusz havidíj nincs.
Viszont az alap játékhoz nem járnak ingyen a DLC-k, azokat külön meg kell venni.
- Vagy Season Pass formájában mindet, vagy ha nem kell mind akkor darabonként is lehet akár.
- Vagy olyan alapjátékot veszel ami "Gold edition", ami tartalmazza a Season Pass-t.
#5
Mostanában megint rákaptam :) Nagyon tetszik, és mintha a cheaterek is eltűntek volna. Vagy csak mázlim volt. Nagyon komolyan kitolták az item specializációt. A játék sosem volt még ilyen jó szerintem. A DLCkből (számomra) az underground unalmas, a domination pvp nem gondolom, hogy megéri a pénzét, de nem rossz, a survival viszont minden fillért megért.
#4
#3: Van az alapjáték, és vannak pluszba dlck. Nincs havidíj.
#3
Nem kell havidíjat fizetni ugye ?
Ha egyszer megveszed utána ingyen megkapod a " DLC-ket" vagy van amelyikért még fizetni kell ?
#1
Lassan 1 éve amikor megvettem az Xbox Onet, ez volt az első játék amit be is szereztem mellé. A kiegek nincsenek meg, magát az alapjátékot még egy akció keretében 5 ezerért szereztem be, aztán döbbenettel fogadtam hogy a dlc-i is 5ezer/db úgyhogy azokat inkább passzoltam is :D
Az elején pörgettem mint állat, aztán munka miatt egyre kevesebbet, talán ha 40 órám van a játékban, de azóta se vittem végig :D Viszont a mai napig még mindig le tud kötni.