Új Civ VI-civilizáció: Korea

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 6.
  • Hír
Link másolása
A Firaxis az elmúlt hónapokban már számos részletet elárult a Civilization VI februárban érkező kiegészítőjének újdonságairól, ám az új civilizációkat eddig mély hallgatás övezte.

Korea a Civilization V után visszatér a sorozat új részében, ám ezúttal nem Sejongot láthatjuk az uralkodói székben, hanem Seondeok királynőt. 

A Királynő egyike a kiegészítővel érkező kilenc új vezetőnek/civilizációnak és képességei jól demonstrálják a Rise and Fall új játékmechanikai megoldásait: az Endless-játékok hőseihez hasonló módon kormányzókat rendelhetünk az egyes településekhez, amik így tovább specializálhatóak, s Seondeok Hwarang nevű képessége további tudományos és kulturális bónuszokhoz juttatja a kormányzókkal rendelkező városokat. A Firaxis ígéretei szerint a kiegészítő jelentős változásokat hoz majd a játék diplomáciai rendszerében, ami minden játékos egybehangzó véleménye szerint a Civilization VI leggyengébb pontja volt, s a Loyalty és Emergency feature-ök is újabb stratégiai mélységet adnak majd a játéknak. 

1.
1.
almaspite
Még mindig az a baj az egésszel, hogy semmi lényeges különbség nincs két frakció között. A lényegesebb gond, hogy ehhez nem készült NiGHT mod mint az öthöz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...