Gladiátorjátékok ork módra

  • Írta: bobzenub
  • 2017. december 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Middle-earth: Shadow of War új ingyenes frissítésében a játékosok egymás ellen tehetik próbára ork haduraikat. Bár a harcokat az AI bonyolítja le, a győztes ork tulajdonosa jelentős jutalmakat és fejlesztéseket zsebelhet be.

A feature minden játéktulajdonos számára elérhető tegnap óta, hasonlóan a fizetős DLC-k mellett korábban kiadott ingyenes frissítésekhez. A játékosoknak nincs közvetlen hatásuk a harcok kimenetelére, lényegében az orkok tulajdonságai és a mesterséges intelligencia dönt arról, hogy melyik hadúr győzedelmeskedik. A tét vérremenő: míg a győztes hadúr tulajdonosa számos jutalmat zsebelhet be minden küzdelem után, addig a vesztes ork a játék single-player részében sem lesz már elérhető, hiszen minden meccs az egyik fél haláláig tart. 

Ez a játék lootbox-rendszere miatt lehet problematikus, ugyanis akik valódi pénzért fejlesztették fel orkjaikat, azok óhatatlanul előnnyel indulnak, így valószínűleg csak azoknak fogja megérni online harcokra nevezni, akik már jócskán benne járnak az endgame-ben. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...