Megjelent a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

  • Írta: Shifty
  • 2017. december 6.
  • Videó
Link másolása
A mai napon végre megjelent az év legjobb játéka címére is bátran pályázó Horizon: Zero Dawn legújabb kiadása, a Complete Edition, ami az alapjáték mellett a már eddig megjelent frissítéseket és a nemrég bemutatott kiegészítőt is tartalmazza.

Ha eddig csak szemeztél az év elején megjelent és remekül sikerült Horizon: Zero Dawn megvételével, akkor talán most érkezett el az idő, hogy a kosaradba tedd a játékot, mert a mai napon végre megjelent a Complete Edition.

A teljes játék mellett a csomag tartalmazza még a novemberben bemutatott The Frozen Wilds DLC-t, illetve az összes olyan, korábban megjelent kiegészítést is, amit a Digital Deluxe Edition is tartalmazott, beleértve a kozmetikai bónuszokat és játékbeli frissítéseket is.

A komplett kiadás 50 dollárba kerül.

19.
19.
RangerFox
17.
17.
Yanez
#12: Majd amikor eljutok odáig, hogy játszak vele (szerintem ez már csak jövőre lesz), akkor majd rádírok, hogy mi a véleményem, és miért. :)
15.
15.
Ganzer
#14: Akkor valószínűleg ezzel a konkrét verzióval lesz a baj (digitális complete edition), amit megvettem. Reménykedek hogy hamar kiadnak rá valami patchet mert így egyelőre csak szivatom magamat vele.
14.
14.
KRAT0S
#11: Én most játszom el a Dlc-t,lassan 100 órám lesz benne,de egyszer nem fagyott le :)
13.
13.
Ganzer
#12: Akkor ezt nem tudom mire vélni. Szeretni akarom ezt a játékot mert nagyon bejön, de ez így ebben a formában nem oké mert mire beleélem magam, folyton kizökkent a crash/freeze miatt. -.-
12.
12.
RangerFox
#11: Ps4 slim, egy crash se volt, se az alapjátékban, se a dlc-ben 60 óra alatt.

Yanez: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tetszeni fog-e neked (szerintem nem), mert néha úgy veszem ki, hogy hasonló az ízlésünk gamek esetén, de néha nagyon mások...
11.
11.
Ganzer
Tegnap behúztam ps storeból, 3 óra játék alatt 3 crash, 3 freeze. Random a dolog, cutscene, harc, fókusz használat közben.. Másnak is van ilyen gondja vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? A játék és a ps updatelve van.
6.
6.
Darksiders84
#5: Csúnya lenne ha nem bár biztosat nem mondok majd aki már nyomja.
5.
5.
NathanDrake
Esetleg tudja valaki hogy a Complet Edition kompatibilis is-e az alapjáték mentéseivel?
2.
2.
Yanez
Black Friday-kor megvettem az alapjátékot 20 dolcsiért, annyit bőven megér nekem, kivéve ha nem tetszik meg. Ha pedig bejön, majd külön megveszem a The Frozen Wilds-t, és még így is jóval olcsóbban jön ki, mint ez a complete edisön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...