Ryan Reynolds lesz Pikachu detektív

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Néha úgy tűnik, Hollywood egészen véletlenszerűen kap fel egy játékot, amiből később filmet csinál. Így van ez a Detective Pikachuval, amely egy kizárólag Japánban megjelent 3DS-es anyag. A főszereplőt Ryan Reynolds alakítja.

Tavaly nyár óta tudjuk, hogy élőszereplős filmadaptáció készül a Great Detective Pikachu című 3DS-es játékból, amely kizárólag Japánban jelent meg digitális formában. Noha egy sokkal populárisabb Pokémon-mozit is el tudtunk volna viselni, nagyon örülünk annak, hogy egy igazi hollywoodi tehetség játssza el a nyomozói vénával megáldott kis sárga lényt.


A szereplőválogatás már elkezdődött: Kathryn Newton és Justice Smith alakítja Pikachu emberi barátait, ám a The Hollywood Reporter legfrissebb híre szerint a főszereplő hangjáért és mozgásáért Ryan Reynolds felel majd. Deadpoolból tehát Pikachu lesz, kicsit szürreálisan hangzik, de nagyon kíváncsiak vagyunk.

Reynolds tehát kiveszi a részét a motion capture munkálatokból is, ami mindenképp vicces lesz, tekintve, hogy a legismertebb pokémon kicsi és testes.

A film rendezője Rob Letterman, aki korábban a Libabőr-filmeket dirigálta le. A sztori szerint Smith karaktere Pikachu segítségét kéri, miután az apja nyomtalanul eltűnt.

A jó hír az, hogy a forgatókönyvet Alex Hirsch és Nicole Perlman jegyzi, utóbbi A galaxis őrzői scriptjébe is besegített.

5.
5.
Őrnagy
Inkább rokonszenves, mint tehetséges.
4.
4.
Yanez
#1: Az a fajta színész, aki gyakran kap sikerszerepeket. Nincs benne semmi kiemelkedő, de gond nélkül eljátsza amit ráosztanak. Noha Oscar-díjas soha nem lesz, bőven elfér a mai nézhető filmeket játszó színészek mellett. Nekem eddig a legjobban Az Élet Iskolája című filmben tetszett az alakítása. Viszont az említett A Hangok-ban is jóféle volt, akárcsak a Deadpool-ban. A Zöld Lámpás-ban szerintem nagyon gyengén szerepelt.

Szimpatikus, mint színész, de egyáltalán nem kiemelkedő. Lehet majd idősebb korára még nagyobbakat fog alakítani, s akkor még akár kaphat is egy... nana! :)
3.
3.
Perseus84
2.
2.
manderel
#1: Nézd meg ezt a filmjét, ebben pl nagyon jót alakított szerintem:
A hangok
1.
1.
Perseus84
Nekem ez a Raynolds valahogy nem smakkol egyaltalan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...