TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
Nem az a lènyeg, hogy valakiknek mi tetszik, hanem hogy nekünk egyèni jàtèkosoknak mi jön be. Ahogy a politikai palettàn sem lesz soha egyetèrtès, ùgy a jàtèkok vilàgàban sem. Mert szerencsère nem vagyunk egyformàk! :)
#21
Törölt felhasználó
#16: Alapból semmi értelme ezeknek a nagy díjazásoknak, max vitatkozni jó rajta. Inkább csinálhatnánk GK szavazást blog formában.
#20
#13: "Itt az nyer akire a legtöbben szavaznak. Ahol kicsi a tábor alapból nem nyerhet... "

Itt meg az hibádzik hogy akkor hogy nyerhetett a What Remains of Edith Finch a Nier meg a Horizon mellett? A Forza 7 díjat meg az MS "vette meg" ? Miért kell MINDENBEN összeesküvés elméleteket belelátni?
#19
#6: "A legjobb stratégia:
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Ubisoft Paris + Milan / Ubisoft)

No komment."

Hány órát is tettél bele? Amúgy talán a legjobb játék Switch-re, és TOTÁL HÁTTÉRBE VOLT SZORÍTVA pl. a Zelda mellett. Nehogy már azt mond hogy pont ez a játék "szénné lett marketingelve".
#18
Azért a Horozon megérdemelt volna legalább 1 díjat... Mellesleg divinity tényleg megérdemelte volna a legjobb szerepjáték címet
#16
Törölt felhasználó
#6: És akkor mi van, ha nem nyert a Divinity? Most attól rosszabb lesz a játék, vagy mi?
#15
#6: A DO2 tényleg megérdemelte volna és szégyen hogy még csak nem is jelőlték de ettől még nem kéne elvitatni a P5 érdemeit ami ráadásul egy rétegjáték és sokkal nagyobb sikert érdemelne. Egyébként a Divinity Original Sin-el ps4en játszottam és a kedvenc rpg-ém lett remélem a második része is jön konzolokra. :)
#14
#7: +1
#13
#11: Nem feltétlenül csak arról van szó. De mögötte van egy cég aki szénnémarketingelte. Itt az nyer akire a legtöbben szavaznak. Ahol kicsi a tábor alapból nem nyerhet... ahogy írtam is. Egy ilyet csak Japánból leszavaznak nyertesnek.

#7
Ezt túl hosszú lenne kivesézni. Nézd meg a Persona 5 párbeszéd lehetőségeit. Rövidek, egyszerűek, le sincs minden szinkronizálva. A harcrendszer tipikus JRPG. Nincs annyi hatásod a világra, stb. A karaktered testreszabhatósága kb. nem létezik. Nem válogathatsz hogy sztori szinten kivel kezdesz, stb. Baromi egyedi, én bírom az animéket is, így ez is tetszik. De mint RPG/szerepjáték amiben bármit megtehetsz háttérbe szorul. És ez egy RPG szavazás lett volna.

Ez egy jó teszt, remélem megy az angol és megérted. Így nem kell nekem oldalakat regélni arról. De igazából bármit elolvashatsz metacritic-ről is, nem véletlenül írják hogy évtized játéka... nem hogy RPG-je. Csak sajnos rétegjáték.
https://www.youtube.com/watch?v=wI-NBfk3mM4
#12
YanezModerátor
Amúgy jó kis gála volt. Tisztára, mint egy Oscar est! Ezek a fejlesztők meg is érdemlik a szobrocskákat, hisz egy-egy játék elkészítése nagyobb munka, mint egy filmé. Komoly fordulatot vett ez a "hobbi"! :)
#11
#6: A többivel egyetértek de a Persona 5 mint casual? No comment.
#10
#9: Pedig Cuphead indulhatott volna XD
#9
NorbiiiModerátor
A legjobb családbarát kategóriában sehol egy Ps, Xbox cím, ellenben 4 Nintendo cím ott van, ez mindent elmond, ez az egyik oka, hogy szeretem a Nintendo-t.
#8
Én most mint laikus kérdezem, a legjobb rendezés kategória mit takar? Story vezetés, párbeszédek?
#7
#6: Az OW tényleg vicc, a stratégiánál is (bár az simán system seller cím a Switchre). De a Persona 5-tel kapcsolatban nincs igazad. A legkreatívabb és legmerészebb játékdizájn címet is megkaphatta volna pluszba, nem mellesleg nem csak a sorozaton belül, de JRPGken belül is magasan a legjobb lett. Plusz képes olyan játékosokat is beszippantani, akik idegenkednek a japán cuccoktól.
#6
Legjobban futó folyamatos játék:
Overwatch.

Legalább másfél éves játék, biztosan megérdemli.... vicc.

A legjobb stratégia:
Mario + Rabbids: Kingdom Battle (Ubisoft Paris + Milan / Ubisoft)

No komment.

A legjobb szerepjáték:
Persona 5

Végülis az új Divinity csak az elmúlt 10 év legjobb RPG-je, minek is rá szavazni.

Lehetne még sorolni, ez a szokásos casual lista. Akinek a legjobb marketinge van itt is nyer, az a legjobb akit a legtöbben ismernek. Persze a listák fele alapból hiányos, így sokat nem vártam ettől az "igényes" szavazástól.
#5
#4: Project Cars 2 XDDD
#4
Forza7??Project cars 2 megeszi reggelire.
#3
Nem vók Nintendo fanboy, de teljesen korrekt.