Két ingyenes játék jutott mára

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 12.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft tartotta a szavát: mától ingyenesen tölthető az Assassin's Creed IV: Black Flag a Uplayről, illetve az EA is osztogatós kedvében van, ezúttal a Plants vs. Zombies: Game of the Year kiadása zsákolható be az Originen.

A széria egyik legjobb része az Assassin's Creed IV: Black Flag, amely a kalózok aranykorában játszódik. Főhősünk, Edward Kenway is a Karib-tenger térségébe jön szerencsét próbálni, és hamar összeismerkedik a legismertebb kalózokkal. Nem sokkal később már a saját hajójával járja a vizeket, és persze a templomosokkal is összetűzésbe kerül.

A játék egészen december 18-ig ingyenesen tölthető a Uplayen. Mindössze egy saját fiókra lesz szükséged az oldalon, s máris a könyvtáradba rakhatod a klasszikus címet.

Emellett a Plants vs. Zombies is ingyen zsákolható be az Originen. A 2009-es év egyik legsikeresebb címe az On the House promóció része, ehhez is szükséges egy Origin-fiók.

A vicces anyag lényegében egy tower defense, amelyben a kertedet kell megvédened a csoszogó élőholtaktól. A Game of the Year-kiadásról van szó, amely felhőmentést, achievementeket és zombikészítő felületet is tartalmaz.

3.
3.
vmiki88
EA már nem képes új játékokat berakni az On the House ajánlatába? Már volt a Plant vs Zombies ingyé.
2.
2.
markoci555
na de jó, division ingyen hétvége miatt még fenn van az uplay úgyhogy nem kell újra letöltenem
1.
1.
mojohnny
A Plants már kb egy hónapja ingyenes az Originen...
Az Assasinst meg bezsákolom, jóhogy. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...