Resident Evil 7 - megjöttek az új DLC-k

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 12.
  • Videó
Link másolása
A Resident Evil-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre ma két sztori DLC érkezett a hetedik részhez. A Not a Hero egy ingyenes adalék, míg az End of Zoe a szezonbérletesek jussa. Boltokba került a Gold Edition is.

Már elérhető a Resident Evil 7 régóta beígért két DLC-je. A Not a Hero ingyenes az alapjáték tulajdonosai számára, ebben a sorozat veteránját, Chris Redfieldet irányítjuk, aki már nem ijed meg egy kis harctól. Lőfegyverekkel számol le a fertőzöttekkel az alapjáték sztorija után.

Az End of Zoe pakkban a kampányból ismerős segítőnk, Zoe sztorijával ismerkedhetünk meg. Feltűnik benne egy favágó karakter is, aki kulcsfontosságú szerepet játszik, emellet a mocsaras területen játszódó DLC-ben új ellenfelek is feltűnnek. A csomag része a szezonbérletnek, de önállóan is megvásárolható 14,99 dollárért.

A mai napon a boltokba került a Gold Edition is, amely az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza. Igen, a fentebb részletezett kiegészítőket is.

1.
1.
azureknight0715
Na szóval a not a hero nem lett rossz, kicsit akciódusabb , de elég ötletesen lett megcsinálva, párszor elhaláloztam :D vr-ban meg még mindig hatalmas élmény. Az end of Zoe meg hatalmas. Őszintén nekem sokkal jobban tetszik mint az elöbbi, nagyon jól le lett találva igaz egy kicsit röhelyesre sikeredett, de ezzel együtt nagyon szórakoztató és nem veszik ki a horrorból sem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...