Három játék is ingyen játszható a héten

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 14.
  • Akció
Link másolása
Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.

Ha még nem próbáltad a NetherRealm bunyós játékát, amelyben a DC-univerzum szuperhősei és gonosztevői csapnak össze, itt egy remek ajánlat: az Injustice 2 december 14-18. között ingyen játszható PS4-en és Xbox One-on.

Még a sztorimód első három fejezetét is végigjátszhatjuk, továbbá az online multiplayerbe is belekóstolhatunk. Csak az alap karakterek állnak a rendelkezésünkre (kivéve Brainiacet), ezenkívül a single Multiverse módban néhány DLC-vel élesedett hőshöz is hozzáférhetünk.

Az említett platformokon jelenleg akciós az Injustice 2.

Ha inkább a Battle Royale fekszik neked, akkor a H1Z1-et ajánljuk. A játékon korábban a PUBG alkotója, PlayerUnknown, azaz Brendan Greene is dolgozott, ráadásul előbb jelent meg, mint a műfaj legsikeresebb darabja. Az anyag december 14-21. között ingyen játszható a Steamen.

A H1Z1 egyébként a PUBG-nál több, 150 játékost vonultat fel. Ezenkívül ötfős csapatokba verődhetünk barátainkkal.

Ha beruházol a teljes verzióba, minden elért eredményedet továbbviheted.

Végül a kooperatív lövöldék szerelmesei is jól járnak, elvégre a Killing Floor 2 készítői is nyílt hetet tartanak. Jó okuk van rá, elvégre elstartol a Krampus Christmas event, amely egy új Holdout térképet tartalmaz. Ez a Krampus Lair, amely lényegében egy jeges környezet, számos barlanggal kiegészítve. A végén megküzdhetünk magával a Krampusszal is, illetve az elfekről mintázott zedek is a torkunknak ugranak. Ehhez új fegyverek, ruhák és kiegészítők járnak.

Egészen december 18-ig nyomulhatunk a PC-s, Xbox One-on és PS4-es változattal, így az új tartalomhoz is hozzáférhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...