Öt percig mozog a Fade to Silence

  • Írta: zoenn
  • 2017. december 14.
  • Videó
Link másolása
A múlt heti The Game Awardson mutatkozott be a THQ Nordic legújabb túlélőjátéka. Most az IGN jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a Fade to Silence-be, melyben nem csupán a zord időjárással kell szembenéznünk.

Ma landol a Steam Early Access-kínálatában a Fade to Silence, az idei TGA-n leleplezett túlélőjáték. Egy posztapokaliptikus világban járunk, ahol a zord tél mellett a szörnyek támadásainak is ki leszünk téve.

A készítők dinamikus időjárási rendszert ígérnek. Ha jól olvasunk a jelekből, és mondjuk vihar közeleg, eldönthetjük, hogy menedéket keresünk, vagy megszakítjuk portyázásunkat és hazasietünk. A pályán lévő hó mennyisége és alakja folyamatosan változik, nyomaink megmaradnak. A vadászathoz ez pont jól jön, de a mi helyzetünket is elárulja.

A korai hozzáférésű változatban már menedéket építhetünk magunknak, amit később fejleszthetünk és meg is védhetünk. A túléléshez elengedhetetlen, hogy ne csak egyedül szálljunk szembe a zord elemekkel, így követőket toborozhatunk magunk mellé. Az erőforrásokkal okosan kell gazdálkodnunk, ugyanakkor a társak jól jönnek a fenevadak elleni küzdelemben.

A játékban egy nagyjából 10 négyzetkilométeres terepet járhatunk be.

A Fade to Silence PS4-re és Xbox One-ra is készül.

8.
8.
markoci555
7.
7.
shorty123
A long dark marad továbbra is a legjobb ebben a műfajban szerintem Ezek a szörnyek teljesen elcseszik a dolgot
6.
6.
hadzsime
Egész jól néz ki, de ezek a szörnyek valahogy nem illenek oda.
5.
5.
crytek
#4: Sima rpg-ben nem kell ennyit craftolnod hogy túlélj... Survival- RPG jó ez ilyen ugyse sok van...és single player ez a legonfotosabb!!!!!
4.
4.
markoci555
Ahogy kezdődött a videó azt hittem nagyobb költségvetésű alternatívája lesz annak a másik teles túlélősnek, de az teljesen valóságos, ez meg rohadt hamar átment fantasy-ba, és nem csak a szörnyek miatt. Aki túl akar élni egy kemény telet, az nem 2 kar hosszúságú kardokkal szaladgál és vagdalózik, meg nem igazán lehet ilyen gyorsan felhúzni az íjat és erőteljeset is lőni vele.
Nekem nem túlélő játéknak tűnik, inkább sima rpg-nek a videó alapján, csak mellékesen tél lesz és gondolom vigyázni kell hogy ne fagyj meg.
3.
3.
crytek
Jóféle várjuk szeretettel.
2.
2.
gorbesz
Winter hangulat mindig jo. Survival is jo volt a divisionben
1.
1.
Yanez
Azért remélem lesz valami fogyasztható története, különben hamar unalomba fullad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...