Harmadik részt kap a Battlefield: Bad Company?

Egy friss szóbeszéd szerint nem egy új számozott Battlefield-epizódot kapunk jövőre, a DICE ugyanis a népszerű Bad Company-ágat viszi tovább, így végre elkészülhet a régóta várt harmadik rész.

Ugyan még semmit sem lehet tudni a jövőre megjelenő Battlefield-epizódról, egy AlmightyDaq nevű YouTuber friss videója érdekes szóbeszédet indított el a sorozat következő felvonásával kapcsolatban. A videós ugyanis úgy tudja, a DICE nem az első világháborús vonalat viszi tovább, hanem végre visszatér a Bad Companyhez, és elkészítik a harmadik részt.

AlmightyDaq információi azért is tűnnek egy fokkal hitelesebbnek, mert a Battlefield 1 bejelentése előtt már hónapokkal korábban megjósolta annak érkeztét, témáját és még a helyszínek nevét is. Persze ettől még természetesen érdemes fenntartásokkal kezelni a mostani információkat.

A forrás szerint a Bad Company 3 a hidegháborús korszakban játszódik, többek között a vietnami háború közepén és azután. Ez azt is jelenti, hogy az első két részben megkedvelt csapat jó eséllyel nem tér vissza, ráadásul a fikció ezúttal háttérbe szorul, a svéd stúdió ugyanis a Battlefield 1-re jellemző történelmi hűség mentén dolgozik a kampányon.

A többjátékos mód kapcsán is lesznek változások, ugyanis visszatérnek a kisebb, feszesebb harcokat ígérő térképek, míg a játékmódok ismerősök lesznek, hiszen kapunk Conquestet, Rush-t, Operationst, TDM-et és Dominationt is. A Battlefield 4-ben megismert fegyver-testreszabásra most is lehetőségünk lesz, a járművek pedig tankok, egyéb négykerekű járgányok és helikopterek formájában lesznek jelen.

69 komment - szólj hozzá!