Harmadik részt kap a Battlefield: Bad Company?

Egy friss szóbeszéd szerint nem egy új számozott Battlefield-epizódot kapunk jövőre, a DICE ugyanis a népszerű Bad Company-ágat viszi tovább, így végre elkészülhet a régóta várt harmadik rész.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#69
Törölt felhasználó
A bc1 bekerült az ea accessbe.
#68
#66: Az a húsz pont nem számít, mert mind örült bf fan, akik át mennek a Cod hír alá trollkodni, az ilyenek szavára meg nem adok, hogy már pedig az ő játékuk jó.
Hála istennek már csak a régieket tolom, több nem kell belőlük.
#67
#65: Nem kel bizonygatnom semmit azt hiszem, ezt vagy elhiszed vagy nem, én pont le tojom. ;)
#64
#61: Volt klánom, servert is béreltünk, admin is voltam a szerveren, szerettem velük játszani, csak ők felültek a HYpe vonatra, és mentek tovább, nekem jó ez az ingyen bf 3.
Divisionozni is szoktam csapatba, csak arra se figyeltek oda, meg a csalókra sem, egy jó ideje nem néztem fel.
Meg MW2-zök, ott látszott a fejlődés, nem véletlen a magas értékelés, és az emberek vissza jelzése, sok eladás, de többet CODOT nem...
#63
#59: Hát bocsáss meg, de nem fogom tartogatni amihez hozzá se fogok nyúlni mert elbaszták, és időt se fogok neki hagyni, hogy kijavítsák.
Akkor inkább abból veszek jobb játékot és kész, nekem ez a véleményem.
Az hogy Te bf rajongó vagy, és nem fogadod el, hogy más ócsárolja a játékod az a te problémád.
Azért közlöm, egy jó játékot nem fognak ingyen adni, amikor kereshetnek rajta.. :D : D
Bf3-azok még mai napig, ismétlem, defibri nem mindig éleszt, hitreg, késelés nuku, azaz van de vágni nem lehet néha, valamikor a fegyver nem tölt teljesen újra, elakadó járművek, end game dlc-ben el megy a hang, valamikor nincs fegyver a katona kezébe, sok kis apróság, egy DAO shotiból 5 lövés kell egy emberbe?? :D
GL pont ugyan ez, 50%-ot sebez 1 lövés... :D :D hagyjuk már... Egyik haveromnak mutattam meg a játékot még az elején, és pont DAO-val voltam, le ült játszani egy körre, lövi az embert és nem hal meg, pedig tisztán látszott a találat, de mondtam neki, itt több lövés kell az emberbe, felállt mérgesen és megkérdezte (Te ilyen fogyi játékokkal játszol??) Mondtam neki, hogy igen... :D :D

Én ezt nem nevezném játéknak se, félkész munka, ezért kiadtuk a bf4-et, 1 év múlva sikerült faszán össze hozni, (ehhez már nincs közöm), jött a SWbf1, a nagyobb közönség nem rajongott érte+ én se, meg is látszott rajta, ugyan úgy mint a Hardlineon is, Bf1-hez nincs közöm, az elvileg jó lett, a tesztek szerinte, én meg azt olvasom, hogy lagol, nem megy a gépeken, patchel elkúrtak mindent.....
Ott a MOH amibe a kedves DICE besegített, mondjuk a single az számomra hangulatos volt, de tuti nem volt köze a Dice nak hozzá, a múlti meg HAGYJUK..
Akkor melyik is a jó játék?????
#58
#57: Mert azt is jó volna eldönteni, ki min játszik, mert a konzolos meg a pc tök más volt, több gond volt pcn mint konzolon.
És én a 2db játékot + kieget hozzájuk 32000 ft kb ért vettem.
#57
#54: Ja, hogy itt Pcn és Ps4-en vitatkozunk?
#53
#52: Ahha jól van, megjelenés után 10évvel.... :D :D :D
#51
#48: :D Miért baj, hogy nem írtam le?
#50
#46: Mennyi volt kompletten a játék szerinted?
Bf3 +kieg, és Bf4 +kieg?