Újabb két ingyenes játék jutott mára

  • Írta: fojesz
  • 2017. december 15.
  • Akció
Link másolása
Úgy tűnik, a karácsonyhoz közeledve adakozó kedvükben vannak a kiadók, szinte nem is múlik el úgy nap, hogy ne kapjunk valamilyen ajándékot tőlük. Most a Company of Heroes 2-t és a Homefrontot tölthetitek le ingyen.

Az első ingyenes címünket a Humble Store szállítja, az üzlet jóvoltából a Company of Heroes 2-t vághatjuk zsebre fizetés nélkül. A kiváló második világháborús stratégia megszerzéséhez mindössze, egy Humble-fiókot kell regisztrálnotok, ha ez megvan, a játék kosárba pakolása és "kifizetése" után már küldik is nektek a Steam-kulcsot. Az akció december 16-án, este 7 órakor ér véget.

Emellett maga a Steam is kínál egy ingyenes játékot, igaz, csak nagyon rövid ideig: ma este 7 óráig ingyenesen tölthetitek le a Valve boltjából a Homefrontot. Az FPS-t már a Humble-csapat is osztogatta a múlt héten, ha azonban arról az akcióról lemaradtál, itt az alkalom, hogy pótold ezt a hiányosságot. A hétvégén egyébként a Homefront: The Revolution című folytatás is ingyenesen játszható a Steamen, de utóbbi esetében csak egy hétfőig tartó próbaidőszakot kapunk.

Köszi, kisbiflos!

1.
1.
Extol
A Homefront-ot már kijátszottam, nem rossz. A multi már kevésbé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...