Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
Lőttek a Cyberpunk'77-nek... :( Direkt oda mennek, felnyomják a fejlesztői költségeket és ezzel kicsinálják a CD-Projectet ... Zseniális, ha nem tudsz jobbat csinálni akkor intézd el a konkurenciát... :)))
#14
#7: Vince Zampella, Jason West ez a két úriember volt a codok mestere anno, ők nincsenek, és elbukott a játék is, utána mentek át.
Mw1/2őt csinálták, bár az utóbbi nem volt olyan jó már mint az 1, de még is kellett nekünk, a 3.-on már érezhető volt a süllyedés, hiányuk miatt.
#10
400 ember dolgozik ennél a hulladék studional ?! És nem sikerül összerakniuk egy értelmes CoD reszt MW3 óta...No komment
#9
#7: Az a baj,hogy a scifit ledzamitva az egyik legtartalmasabb codot raktak le az asztalra. Sztori,zombi,multi modot mind kulon csapat keszitette es mindben van annyi potencial ,hogy onmagaban megeri a penzet.
Csak a szokasos: cod meg scifi egyenlo szar. Az ,hogy venne az emver a faradsagot es osszeszamolna mi minden van benne mar luxus.
A leepites meg termeszetes. Nem tudsz olyan csapatot mondani ahol ne lenne leepites, majd bovites.
#6
Várható volt, hogya CDPR sikere után az amcsik betörnek lengyelbe. Játékaikat harmad áron fogja hegeszteni a minimálbéres lengyelek.
#5
#2: hát igen, *****uk p***ja fogja megvenni 30-30 dollárért ugyan azt kicsit szebb grafikával
#4
Infinity Ward Poland aka City Interactive
#3
400an dolgoznak náluk és ilyen munka kerül ki a kezükből?
Szégyen!
#1
Cod 1-2 remastered + 3 újrakiadása mindenre.. Kezdetnek ez elég lenne :)